Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ντα - γκολ στο Ελ Πάσο

Με δύο γκολ του Αλεξάντερ Ντακόλ η Καλλιθέα επέστρεψε στις νίκες, 3-2 την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Με αρκετή δόση άγχους η Καλλιθέα εέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην ομάδα της Πέλλας. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 3-2 και έβαλαν τέλος στο σερί των δύο ηττών από Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Επανομής. Η αθηναϊκή ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε τον έλεγχο, έχασε ευκαιρίες και με δύο γκολ του Ντακόλ στο 44' και το 70' έδειξε να «καθαρίζει» το ματς.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών όμως μπήκε στο ματς στο 81' με τον Σερέτη, αλλά ο Μαρουκάκης τέσσερα λεπτά μετά με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 90' ο Φάμπιο μείωσε εκ νέου σε 3-2. Το ματς άνοιξε στη συνέχεια, αλλά οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τελικά το πολύτιμο τρίποντο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Πλάτανος (58' Ρουσάκης), Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Καλτσάς, Σταύρου, Κατσικογιάννης, Ατματσίδης (54' Φαρινόλα), Ντα Σίλβα (80' Φουντουκίδης), Μαρουκάκης, Ντακόλ.

ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Καρπαθάκης, Σερέτης, Ντε Πάουλα, Σπαθάρας, Καρακάσογλου (46' Στεργίδης), Ιορδανίδης (66' Σκέμπης), Φάμπιο, Τσιάμης, Κυριακίδης (73' Σιδηρόπουλος), Στεφανίδης.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

 

Last modified onΤετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep