Με ανατροπή η ΑΕΛ τον Καμπανιακό

Οι Βυσσινί νίκησαν 2-1 τον Καμπανιακό σε φιλικό στην Πτολεμαΐδα.

Μέσα σε διάστημα 15 λεπτών έκανε την ανατροπή (2-1) η ΑΕΛ στο φιλικό της Τετάρτης (28/08) με τον Καμπανιακό στην Πτολεμαΐδα. Στο 18' ο Διαμαντόπουλος από πάσα του Έππα έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Χαλάστρας, αλλά στο 21' ο Βαφέας με κεφαλιά και στο 33' ο Μωραΐτης με πέναλτι διαμόρφωσαν το 2-1. Την ασίστ στο πρώτο γκολ των Βυσσινί έδωσε ο Μπαριέντος με εκτέλεση κόρνερ, ενώ το πέναλτι κέρδισε ο Τριμμάτης από τον Σέχου.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βενετικίδης, Τριμμάτης, Κοσονού, Βαφέας, Ηλιάδης, Οικονόμου, Μπαριέντος, Μούργος, Κρητικός, Φατάι, Μωραΐτης. Β' ημίχρονο: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Γιανναράκης, Στάμου, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Γιαξής, Στίνα, Ακόστα, Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Καθάριος, Κολλαράς, Παπαστεριανός, Σέχου, Σαρβανίδης, Καθάριος, Γαρύφαλλος, Διαμαντόπουλος, Έππας, Φροσύνης. Έπαιξαν ακόμα οι: Σγουρής, Καραδαλής, Βοσκόπουλος, Κασαπίδης, Μάνιος, Παπακωνσταντίνου, Μποζίδης, Κωτσόπουλος, Αλιμπαρούτης, Παντέλης, Μπούρδας, Καλπακίδης.

Την Πέμπτη (29/08, 12.00) ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης θα δώσει συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Λάρισας για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και της προετοιμασίας. Παράλληλα θα παρουσιαστεί το τελευταίο απόκτημα, ο Ματίας Γιόχανσον.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2024 23:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep