Έσωσαν τον... Διαγόρα

Ο Γιούχτας νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό Β, αλλά αμφότεροι ίσως την Παρασκευή βρεθούν στη Γ' Εθνική.

Τις μαθηματικές ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού διατήρησε ο Γιούχτας μετά τη νίκη του (2-1) απέναντι στον Παναθηναϊκό Β την Τετάρτη (08/05). Το αποτέλεσμα αυτό χάρισε στον Διαγόρα την παραμονή στην κατηγορία και έφερε τους Κρητικούς και τους Πράσινους στο -4 από την 3η θέση. Ωστόσο, αν η Παναχαϊκή νικήσει την Παρασκευή (10/05) τους Ροδίτες, αμφότεροι θα βρεθούν στη Γ' Εθνική.

Οι Κρητικοί μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι και στο 4' ο Κορνιλάκης με πλασέ τους έβαλε σε θέση οδηγού. Ο Παναθηναϊκός Β στο 12' είχε δοκάρι με τον Νταμπίζα και ο ίδιος στο 28' με πλασέ ισοφάρισε.

Ο Γιούχτας έφτασε στο 2-1 με σουτ του Κωστανάσιου στο 58'. Και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα ως το φινάλε παρότι από το 78' έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πολυχρόνη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 2-1
Σκόρερ: 4' σουτ Κορνιλάκης, 58' σουτ Κωστανάσιος - 28' σουτ Νταμπίζας
Δοκάρι: 12' Νταμπίζας
Κόκκινη: 78' Πολυχρόνης - 90'+2' Σιδεράς

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τζανής, Λιποράσε, Πολυχρόνης, Κόλα, Κορνιλάκης (57' Μπουρσέλης), Λώλης, Δασκαλάκης (57' Μπουτσάκης), Κωστανάσιος, Νοικοκυράκης, Βρεττός (73' Μπρους).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Λάμψιας (32’ Κρυπαράκος), Σιδεράς, Κάτρης, Μαρτίνης, Προδρομίτης (70' Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (53’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος, Κυριόπουλος (70' Καλοσκάμης), Νταμπίζας.

Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας)

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2024 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep