Κεκλεισμένων ΠΟΤ Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β

Οι Κυανόλευκοι τιμωρήθηκαν από τη ΔΕΑΒ λόγω ρίψεων στο ματς με την Κοζάνη που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 4ος διαιτητής.

Μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό δίνει ο ΠΟΤ Ηρακλής, αλλά στο κομβικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ απέναντι στον ΠΑΟΚ Β θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών. Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τους Κυανόλευκους λόγω ρίψεων στο ματς με την Κοζάνη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 4ος διαιτητής. Όπως αναφέρεται:

«Επιβάλλεται σε βάρος της «ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΕ» διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση συμμετέχει η ΠΑΕ, για ρίψη προς τον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα της Super League 2 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, που διεξήχθη στις 30-03-2024 στο γήπεδο του Καμπανιακού, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, πλαστικών μπουκαλιών, μεταλλικών κομματιών από τα κάγκελα και μικροαντικειμένων, πρόσφορων να προκαλέσουν σωματική βλάβη προσώπου, την οποία και τελικά προκάλεσαν (ελαφρύς τραυματισμός στο χέρι 4ης διαιτητή του αγώνα). Εφαρμογή του άρθρου 1Α παρ. 2 του ν. 4326/2015, όπως προστέθηκε με το άρθρο 10 του ν. 5085/2024».

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep