Καρέ χωρίς αντίκρυσμα

Στα πλέι άουτ ο ΠΑΟΚ Β παρά το 4-0 σε βάρος της αποδεκατισμένης Νίκης Βόλου.

Ο ΠΑΟΚ Β γνώριζε ότι και να επικρατούσε της Νίκης Βόλου θα έμπαινε στα πλέι οφ μόνο αν η ΑΕΚ Β πανηγύριζε τρίποντο κόντρα στον Μακεδονικό. Το 0-0 στο Σεραφείδειο έστειλε τον Δικέφαλο του Βορρά στα πλέι άουτ και το μόνο που του έμεινε ήταν τα 4 γκολ (4-0) κόντρα στην αποδεκατισμένη ομάδα της Μαγνησίας.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν με αποστολή 14 παικτών στην Ευκαρπία και το ματς δεν αντέχει κριτικής. Σκόρερ χρίστηκαν οι Δαρέλας (1'), Φίλων (55'), Σαποβάλοβ (86') και Μπράντονιτς (90'+3') για τους Ασπρόμαυρους, οι οποίοι βρίσκονται σε θέση οδηγού στα πλέι άουτ. Όσο για τη Νίκη Βόλου; Η παρουσία της στα πλέι οφ δείχνει τυπική διαδικασία, αφού θα εκκινήσει στο -12 από τον Λεβαδειακό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 4-0
Σκόρερ: 1' σουτ Δαρέλας, 55' κεφ. Φίλων, 86' σουτ Σαποβάλοβ, 90'+3' σουτ Μπράντονιτς

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας (59' λ.τρ. Κιτσάκης), Γιαξής, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Σνάουτσνερ (78' Σαποβάλοβ), Σπυράκος, Γκούμας (38' λ.τρ. Πανίδης), Δαρέλας (78' Μπράντονιτς), Κανίς (78' Τσίκος).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κραβαρίτης, Στίκας, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Αναστασίου, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πέττας, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Μπαλλάς (68' Βουκελάτος).

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σάββας (Σερρών)

Last modified onΔευτέρα, 11 Μάρτιος 2024 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep