Οδηγός στα πλέι άουτ ο Διαγόρας

Τηρήθηκε η παράδοση στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό Β που παραχώρησε 2-2.

Η παράδοση που θέλει τον Παναθηναϊκό Β να μη νικά στη Λεωφόρο συνεχίστηκε για 4ο σερί ματς. Οι Πράσινοι προηγήθηκαν 2-0 του Διαγόρα Ρόδου, αλλά κατάφεραν στο τέλος να παραχωρήσουν 2-2 και να μπουν στα πλέι άουτ με 11 βαθμούς!

Ο Μπιλάλ στο 54' με σουτ και ο Φουρτάδο στο 61' με πέναλτι είχαν κάνει το 2-0 για τους Πράσινους. Ωστόσο, η ομάδα της Ρόδου βρήκε ψυχικά αποθέματα και πήρε τον βαθμό. Στο 77' ο Βολάκης μείωσε με σουτ και στο 89' ο Δερμιτζάκης με προβολή αποδείχτηκε «χρυσή» αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Ρόδου μπαίνει στα πλέι άουτ με 14 βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 2-2
Σκόρερ: 54′ σουτ Μπιλάλ, 61′ πέν. Φουρτάδο - 77' σουτ Βολάκης, 89' σουτ Δερμιτζάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Μαρτίνης, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (71' Καλοσκάμης), Κρυπαράκος (85' Νταμπίζας), Προδρομίτης, Σαρδέλης (78' Συμεωνίδης), Λάμψιας, Φρόκου (78' Καραμπάς), Μπιλάλ (85' Λιούμης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Δημητρίου, Μασούρας (88' Δερμιτζάκης), Λεσάι, Τσιαντούλας (66' Ταχματζίδης), Παπατόλιος (66' Μουντές), Αρίας, Δημόπουλος, Μανιάς, Μανωλάκης, Λούκιτς (66' Βολάκης).

Διαιτητής: Κόκκορης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Σπηλιώτης (Κορίνθου)

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2024 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep