Με buzzer beater η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό και βάζει πλώρη για τους 25 πόντους στα πλέι οφ.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγύρισε τη σπουδαία επικράτηση σε βάρος της Νίκης Βόλου η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί νίκησαν 2-1 έφτασαν τους 46 πόντους και θέλουν μία ακόμα νίκη στο φινάλε για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ με 25 και στο -3 από τον Λεβαδειακό. Στα πλέι οφ, πάντως, θα βρίσκεται και η Νίκη Βόλου παρά την ήττα της.

Στο 48' ο Φατάι με προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Ηλιάδη έκανε το 0-1 για την ΑΕΛ. Η Νίκη Βόλου ισοφάρισε στο 63' με ψαλιδάκι του Πέττα, αλλά στις καθυστερήσεις και έπειτα από φάση διαρκείας, ο Νίνο ως «χρυσή αλλαγή» διαμόρφωσε το 1-2 στο Πανθεσσαλικό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΛ 1-2
Σκόρερ: 63' σουτ Πέττας - 48' σουτ Φατάι, 90'+4' σουτ Νίνο

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (51' λ.τρ. Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46' Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (62' Κρητικός), Πέττας.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77' Θωμαΐδης), Στίνα (66' Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι (89' Κόσιτς), Πεντρόζο (66' Κοσονού), Μαυριάς (77' Νίνο).

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Νιδριώτης, Αραβίδης (Αθήνας)

Last modified onΔευτέρα, 04 Μάρτιος 2024 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep