Ποδαρικό με ροπαλιά

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 2-1 τον ΠΟΤ Ηρακλή και υποχρέωσε τον Περικλή Αμανατίδη στην πρώτη του ήττα.

Την πρώτη της νίκη έπειτα από τις 26 Νοεμβρίου πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας την Τετάρτη (03/01). Η ΑΣΑ μπορεί να μετρά μονάχα αποδεσμεύσεις ως τώρα, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να υποχρεώσει τον ΠΟΤ Ηρακλή στην ήττα με 2-1, που ήταν και η πρώτη με τον Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο.

Από εκτέλεση κόρνερ του Βερνάρδου ο Σταμόπουλος αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας έκανε το 1-0 με κεφαλιά - ψαράκι στο 2ο λεπτό. Ο ΠΟΤ Ηρακλής απείλησε με σουτ του Χειρίτραντα στο δοκάρι στο 66', αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία και έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 84'. Από βαθιά μπαλιά ο Κοκκίνης με κεφαλιά - πάσα τροφοδότησε τον Κονίλιο και ο Αργεντινός με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Η ΑΣΑ λίγο έλειψε να πετύχει και 3ο γκολ με τον Ξύδα στο 88', όταν με την παρέμβαση του Παλαβράκη η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στο 90'+4' ο Έμπο διαμόρφωσε το 2-1 με πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 2-1
Σκόρερ: 2' κεφ. Σταμόπουλος, 84' σουτ Κονίλιο - 90'+4' σουτ Έμπο
Δοκάρι: 88' Ξύδας - 66' Χειρίτραντας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος (90'+1' Ντουμάνης), Γκόλιας, Κέρθι (65' Κοκκίνης), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (65' Ξύδας), Μπούζας (78' Ζάγγος), Κονίλιο (90'+1 Παπαδάκος).

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Περικλής Αμανατίδης): Παλαβράκης, Πατράλης, Δοϊρανλής, Γκμπενιόν, Σπυρίδης, Σιούτας, Κούστα (90'+2' Τσουμάνης), Χειρίτραντας (75' Σίλβα), Έμπο, Χρουσιέλ, Τόρες (67' Κουντουριώτης).

Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Θανασιάς (Ηπείρου)

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιανουάριος 2024 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep