Νέα απώλεια Χανίων

Ο Ιωνικός απέσπασε 1-1 στα Περιβόλια και δεν επέτρεψε στα Χανιά να επιστρέψουν στην κορυφή του Β' ομίλου.

Με νέα απώλεια βαθμών έκλεισε τις επίσημες υποχρεώσεις του 2023 η ομάδα των Χανίων. Οι Κυανόλευκοι μετά τις ήττες από Ολυμπιακό Β και Ηλιούπολη, γύρισαν στο γήπεδό τους και στο ντέρμπι με τον Ιωνικό είχαν την ευκαιρία να πατήσουν στην κορυφή του πίνακα. Ωστόσο, έμειναν στο 1-1 και θα κάνουν γιορτές στη 2η θέση και στο -1 από την Athens Kallithea. Ο Ιωνικός από την πλευρά του βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τις θέσεις των πλέι οφ.

Τα Χανιά πήραν το προβάδισμα στο 20' με αυτογκόλ του Ζάχαβι και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεμονής με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης με σουτ του Γκίνη στο 30'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΧΑΝΙΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1
Σκόρερ: 20' αυτ. Ζάχαβι - 30' σουτ Γκίνη
Δοκάρι: 24' Λεμονής

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρρι (69’ Νίκολιτς), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά, Τσορνομάς (85’ Κόλα), Λεμονής, Ντίας (58’ Τσέλιος), Ελευθεριάδης (58’ Μανουσάκης), Μάνος (69’ Μούλερ), Μάναλης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γιώργος Σίμος): Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι (46’ Γκαρντάφσκι), Τασουλής (77’ Γκοράνοφ), Κάνκολα (61’ Οικονομίδης), Ντάουντα (61’ Περέιρα), Γιακουμάκης, Σερπέζης, Γκίνη, Σόουζα, Ζαχάβι, Σαλαζάρ (88’ Δρίτσας).

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Μητροφάνης (Αθήνας)

Last modified onΤρίτη, 19 Δεκέμβριος 2023 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep