Το ρόδι... δεν έσπασε στην Πάτρα

Η Παναχαϊκή ισοφάρισε (1-1) στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων τον Ολυμπιακό Β στην Αγυιά και έκλεισε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Την πρώτη της φετινή νίκη έψαχνε στην αυλαία του πρώτου γύρου η Παναχαϊκή, όμως έκλεισε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με την 4η ισοπαλία στα 5 τελευταία ματς. Οι Αχαιοί κατάφεραν να αποσπάσουν τον πόντο (1-1) στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και κράτησαν τον Ολυμπιακό Β χωρίς εκτός έδρας νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν στο γκολ στο 11'. Από μπαλιά του Σαπουντζή στον Αργυρίου, ο δεύτερος έκοψε για τον Μπα και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο 45λεπτο η Παναχαϊκή προσπάθησε να βγάλει αντίδραση. Πίεσε, έχασε ευκαιρίες και στο 77' ο Τραορέ κέρδισε πέναλτι από τον Καράκουτη. Ωστόσο, η εκτέλεση του Χριστόπουλου ήταν κακή και ο Παπαδούδης απέκρουσε. Εν τέλει στις καθυστερήσεις ο Μπαρέ διαμόρφωσε το 1-1 έπειτα από σέντρα του Λιοφάγου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 1-1
Σκόρερ: 90'+2' σουτ Μπαρέ - 11' σουτ Μπα
Χαμ. πέν.: 78' Χριστόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Παραστατίδης (72' Πετράτος) Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπαρέ, Γρηγορόπουλος (84' Ζέκχοφ), Γκανσιέρ (46' Πατρινός), Αλιμπέ (72' Τραορέ), Χριστόπουλος, Αποστολόπουλος (34' Ντε Ολιβέιρα), Νάστος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Αργυρίου (89' Βλαχομήτρος), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Σγουρός (86' Τσέλιος), Παπακανέλλος (81' Μαυρουδής), Μπα, Καράκουτης (86' Κατσουλίδης), Κεϊτά (81' Κεραμίδας), Σαπουντζής, Βρουσάι.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Μαραθωνίτης, Μητροφάνης (Αθήνας)

Last modified onΣάββατο, 09 Δεκέμβριος 2023 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep