Φρέναρε Ιωνικό ο Γιούχτας

Οι Κρητικοί έμειναν στο 2-2 με τους Κυανόλευκους που δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν για 4ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι.

Ανταγωνιστικός ήταν ο Γιούχτας κόντρα στον Ιωνικό και τον κράτησε στο 2-2 στο Γεντί Κουλέ. Η ομάδα της Νεάπολης προηγήθηκε νωρίς με το πέναλτι του Σίλβα στο 2', αλλά οι Κρητικοί έκαναν την ανατροπή με γκολ των Ροβίθη (29'), Λιποράσε (31').

Τελικά η ομάδα του Γιώργου Σίμου πήρε τον πόντο με σουτ του Γιακουμάκη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Έτσι, έμεινε χωρίς «διπλό» για 4ο διαδοχικό παιχνίδι και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την 1η θέση. Για 5ο ματς μακριά από τις νίκες έμεινε ο Γιούχτας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-2
Σκόρερ: 29' σουτ Ροβίθης, 31' κεφ. Λιποράσε - 2' πέν. Σίλβα, 45' σουτ Γιακουμάκης
Δοκάρι: 83' Μπρους

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Μπρους, Φαζός, Μπουτσάκης (59' λ.τρ. Κωστανάσιος), Κόλα, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης (75' Βρεττός), Ροβίθης (84' Δασκαλάκης), Αλεξόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γιώργος Σίμος): Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι, Τασουλής (89' Γκαρντάβσκι), Κάνκολα (80' Κάνκολα), Ντε Βινσέντι, Οικονομίδης (61' Ιγκλέσιας), Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Σίλβα (61' Ντάουντα), Σόουζα, Ζάχαβι (80' Τζανακάκης).

Διαιτητής: Κεχαγιάς (Κοζάνης)
Βοηθοί: Κολλιάκος, Σαμοΐλης (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 03 Δεκέμβριος 2023 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep