Άλωσε ξανά τη Νεάπολη!

Η Athens Kallithea νίκησε 1-0 τον Ιωνικό εκτός έδρας και μείωσε τη διαφορά από την 1η θέση στους 2 βαθμούς.

Το κουμπί του Ιωνικού έχει βρει η Athens Kallithea και μετά την επιβλητική της νίκη στην έδρα του με 3-0, επικράτησε και στο πρωτάθλημα με 1-0. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μείωσε γτη διαφορά από την 1η θέση στους 2 βαθμούς και άφησε τους Κυανόλευκους του Γιώργου Σίμου στο -8 από την κορυφή.

Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε στο 38' ο Τσιντώνης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κυνηγόπουλου. Ο Ιωνικός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 44' για ανατροπή του Οικονομίδη από τον Μαρότα, ενώ στο 55' σε πλασέ του Ντε Βινσέντι ο Κότσαρης παρενέβη και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι/

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΙΩΝΙΚΟΣ - ATHENS KALLITHEA 0-1
Σκόρερ: 38' κεφ. Τσιντώνης
Δοκάρι: 55' Ντε Βινσέντι

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γιώργος Σίμος): Χριστοδουλής, Τζανακάκης (89' Δρίτσας), Ζάχαβι, Σόουζα, Τασουλής, Κάνκολα, Οικονομίδης (80' Ιγκλέσιας), Λινάρδος (46' Ντε Βινσέντι), Γκαρντάφσκι (59' Γιακουμάκης), Σαλαζάρ, Ντάουντα (80' Ζοάο Σίλβα).

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μανθάτης, Τσιντώνης (71' Βασιλόγιαννης), Μεχίας, Μαρότα, Μπουλούλης, Μουστακόπουλος, Ματίγια, Κυνηγόπουλος (59' Νταμιάν Σίλβα), Ντεμέτριους (90+1' Ποζατζίδης), Λουκίνας (90+1' Βλάχος).

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Καλαμποκης (Αιτ/νίας), Κουφός (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 19 Νοέμβριος 2023 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep