Χωρίς φρένα ο Λεβαδειακός

Οι Πράσινοι νίκησαν 3-0 τον Αιολικό και προκρίθηκαν στην 5η φάση του Κυπέλλου, εκεί όπου θα φιλοξενήσουν τη Λαμία.

Το φετινό αήττητο του Λεβαδειακού στις επίσημες διοργανώσεις διευρύνεται. Η ομάδα της Βοιωτίας την Τετάρτη (08/11) πανηγύρισε την 7η διαδοχική νίκη της και πέρασε άνετα στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Επικράτησε 3-0 του Αιολικού στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και θα υποδεχτεί τη Λαμία σε νοκ άουτ ματς με φόντο τους «16».

Η ομάδα της Μυτιλήνης έμεινε για 5ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη και έδειξε για ένα ακόμα ματς αδυναμίες, χάνοντας ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Στο 19' ο Συμελίδης άνοιξε το σκορ με σουτ έπειτα από σέντρα του Ντεντάκη και στρώσιμο του Κουιρουκίδη. Στο 41' ο Ντεντάκης έβγαλε νέα σέντρα και ο εορτάζων Κουιρουκίδης με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81' με πλασέ ο Νικολιάς από ασίστ του Νίκα. Επισφαλής πλέον η θέση του προπονητή του Αιολικού, Απόστολου Χαραλαμπίδη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 3-0
Σκόρερ: 19' σουτ Συμελίδης, 41' κεφ. Κουιρουκίδης, 81' σουτ Νικολιάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Βήχος, Τσελεπίδης, Λιάγκας, Σωτηράκος, Μεχία (46' Μπελμόντ), Συμελίδης (58' Κουάδρα), Νικολιάς, Κουιρουκίδης (58' Ρομό), Πολέτο (58' Νίκας).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντόκιτς, Κολλαράς (34' Ουνγιαλίδης), Μαξιμένκο, Κεχαγιάς, Καρανίκας, Λουμανσρούμπεν, Κάτσε, Άσαχμπαρ (56' Ιωάννου), Ζάκαριτς (46' Μουχάλης), Ενομό (46' Σινγκ), Κόρντιτς (56' Μανούσος).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Λιόντος, Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΤετάρτη, 08 Νοέμβριος 2023 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep