Η κλήρωση Κυπέλλου (vid)

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος από τη φάση των «16» ως τον τελικό.

Η κλήρωση από τη φάση των «16» ως τον τελικό του Κυπέλλου έγινε την Παρασκευή (20/10). Οι αναμετρήσεις από την 6η φάση είναι διπλές (1οι αγώνες στις 5 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 10 Ιανουαρίου) και σε αυτή βρέθηκαν οι εξής ομάδες:

Athens Kallithea, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός, Κηφισιά, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης. Όπου ομάδα 1* Πανθρακικός/Εθνικός - Γιούχτας (Α) Νικητής (Α) - Ατρόμητος. Όπου ομάδα 2** Λεβαδειακός - Αιολικός/ΑΣΑ (Α) Νικητής (Α) - Λαμία.

Λόγω εκκρεμοδικιών αναμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην 4η φάση οι Γιούχτας, Λεβαδειακός. Πρωτόδικα αντίπαλος του Γιούχτα θα είναι ο Εθνικός (νίκη στα χαρτιά κόντρα στον Πανθρακικό) και της ομάδας της Βοιωτίας ο Αιολικός (νίκη στα χαρτιά απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας). Στην 5η φάση περιμένουν Ατρόμητος και Λαμία αντίστοιχα.

Πριν την κλήρωση ανακοινώθηκε συμφωνία παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τα 3 προσεχή χρόνια στην Cosmote TV, η οποία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Ζητήθηκε παράλληλα να κλείσουν άμεσα οι δικαστικές εκκρεμότητες για να προχωρήσει ο θεσμός.

Σε ό,τι αφορά στους εκπροσώπους της Super League 2, η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει στους «16» έναν εκ των Λεβαδειακού, Αιολικού/ΑΣΑ, Λαμίας, η Athens Kallithea θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και η ΑΕΛ έναν εκ των Πανθρακικού/Εθνικού - Γιούχτα - Ατρομήτου. Φυσικά, τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, ΑΕΚ - Άρης.

Τα ζευγάρια των «16»

Νικητής 1: ΟΦΗ - Κηφισιά
Νικητής 2: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Νικητής 3: ΠΑΟΚ - Βόλος
Νικητής 4: ΑΕΚ - Άρης
Νικητής 5: Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός
Νικητής 6: Ομάδα 2 (Λεβαδειακός - Αιολικός/ΑΣΑ (Α) Νικητής (Α) - Λαμία) - Νίκη Βόλου
Νικητής 7: Παναιτωλικός - Athens Kallithea
Νικητής 8: ΑΕΛ - Ομάδα 1 (Πανθρακικός/Εθνικός - Γιούχτας (Α) Νικητής (Α) - Ατρόμητος)

Τα ζευγάρια των «8»

Ν1: Νικητής 4 - Νικητής 6
Ν2: Νικητής 1 - Νικητής 7
Ν3: Νικητής 2 - Νικητής 8
Ν4: Νικητής 5 - Νικητής 3

Οι ημιτελικοί

Ημ1: Ν4 - Ν3
Ημ2: Ν2 - Ν1

Media

Last modified onΔευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2023 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep