Πάτησε τα Χανιά ο Διαγόρας!

Απίθανη εμφάνιση για τους Κυανέρυθρους, οι οποίοι σε μισή ώρα σκόραραν τρεις φορές και υποχρέωσαν τους Κρητικούς στην πρώτη φετινή ήττα (3-1) στο πρωτάθλημα.

Ανώμαλη προσγείωση για τα Χανιά στη Ρόδο. Οι Κυανόλευκοι, οι οποίοι προέρχονταν από δύο διαδοχικές 3άρες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Ιωνικό και Τηλυκράτη, υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους φετινή ήττα και, μάλιστα, με 3-1 από τον Διαγόρα. Οι Κυανέρυθροι έπιασαν στον... ύπνο την κρητική ομάδα, ήταν καταιγιστικοί ειδικά στο πρώτο 30λεπτο και πανηγύρισαν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο γήπεδό τους.

Όσο για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη; Εμφάνισε βελτιωμένο πρόσωπο στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά η μείωση του σκορ ήταν στο φινάλε. Τρία γκολ σε πρώτο ημίχρονο αγώνα πρωταθλήματος είχε να δεχτεί από τον Μάρτιο του 2018, οπότε είχε ηττηθεί 0-3 από τον Εργοτέλη...

Μόλις στο 3' ο Αντεσίνα πέρασε τρεις αμυντικούς και τον Καλογεράκη και «εκτέλεσε» σε κενή εστία, ενώ στο 7' από σέντρα του Αρίας ο Λεσάι έκανε το 2-0 με πλασέ. Ο ίδιος στο 30' με ατομική προσπάθεια έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Διαγόρα Ρόδου. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βουό με σουτ από πάσα του Μάναλη και ενώ προηγουμένως είχε κάνει κακό γύρισμα στον Σηφάκη ο Μασούρας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΧΑΝΙΑ 3-1
Σκόρερ: 3' σουτ Αντεσίνα, 7', 30' σουτ Λεσάι - 83' σουτ Βουό

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Αρίας, Δημητρίου, Σταματούλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Τσιαντούλας (72' λ.τρ. Μουντές), Λούκιτς (78' Φέκκας), Αντεσίνα, Λεσάι (90' Νικόλης), Μανιάς.

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης (19' Σιλά), Τσορνομάζ (66' Μπουρσέλης), Λεμονής, Τσέλιος (76' Μιούλερ), Κόλα (46' Ντίαζ), Μάναλης, Μανουσάκης (46' Βουό).

Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Παύλος (Δυτ. Αττικής), Σπηλιώτης (Κορίνθου)

Last modified onΔευτέρα, 16 Οκτώβριος 2023 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep