Χωρίς γκολ στην Καρδίτσα

Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου έμειναν στο 0-0 σε ένα φιλικό παιχνίδι για τους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι, όπου η ανθρωπιά ήταν νικήτρια, η Αναγέννηση Καρδίτσας και η Νίκη Βόλου έμειναν στο 0-0. Το παιχνίδι είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες, με την κοινωνία της Καρδίτσας να φαίνεται πως δεν έχει το μυαλό της στο ποδόσφαιρο αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου ήταν πιο κινητική και έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν μπήκε. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε λόγω των αλλαγών και σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σταμόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Κέρθι, Ελιβέλτο, Σαλαμούρας, Θεοδωρίδης, Αθανασιάδης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Γκέκας, Μακρυδάκης, Στασινόπουλος, Γκόλιας, Κορέλας, Κοκκίνης, Ξύδας, Παπαδάκος, Μπούζας, Παλαμιώτης, Ζάγγος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Μιράντα, Πολίτης, Τζιώρας.

Από το 63’ και μετά αγωνίστηκαν οι: Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Ναά, Γρομητσάρης, Κουτσιμπάνας, Σκεντεράι, Λίταινας, Τζιάνης, Κρητικός, Βουκελάτος, Μπαλλάς.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep