Παραμονή με περίπατο ο Μακεδονικός

Οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν τη σωτηρία με το ευρύ 3-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ Β.

Αίσιο τέλος σε μία μετριότατη σεζόν έδωσε ο Μακεδονικός. Οι Πράσινοι κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους και εάν επικρατούσαν του ΠΑΟΚ Β στην Ευκαρπία θα πανηγύριζαν την παραμονή στην κατηγορία. Ήταν καταιγιστικοί, έχασαν πολλές ευκαιρίες και έφτασαν στο 3-1 απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος είχε πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του.

Ο Λεωνιδόπουλος στο 39' άνοιξε το σκορ στο 39' και ο Λιούμης με δυνατό σουτ στο 67' «κλείδωσε» το τρίποντο. Το 3-0 έκανε ο Ζαφειράκης στο 77', με τον ΠΑΟΚ Β να μειώνει στις καθυστερήσεις με τον Δαρέλα. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε ο Ρούμιαντσεφ στο 88'

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Β 3-1
Σκόρερ: 39' σουτ Λεωνιδόπουλος, 67' σουτ Λιούμης, 77' σουτ Ζαφειράκης - 90'+2' σουτ Δαρέλας
Δοκάρι: 88' Ρούμιαντσεφ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γουναρίδης, Σιατραβάνης, Σαραγιώτης (79′ Κοτταρίδης), Λισγάρας, Ουνγιαλίδης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (79′ Μιλισάβλιεβιτς), Τσουκάνης (86′ Ζαννάκης), Γκέντσογλου, Γαρύφαλλος (70′ Ζαφειράκης), Λιούμης (79′ Σαραντίδης).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Τσιόπτσης, Τσοπούρογλου (64′ Τασιούρας), Ζίλο (46′ Σινανάι), Γιαξής (83′ Καστίδης), Κιτσάκης, Γρόσδης, Δαρέλας, Χατηζστραβός, Σπυρίδης (64′ Ρούμιαντσεφ), Κουλούρης (46′ Βασιλειάδης), Πανίδης.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης, Πάτρας (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 17 Ιούνιος 2023 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep