Ξέσπασμα με καρέ

Ο ΠΟΤ Ηρακλής με ανατροπή επικράτησε 4-1 του Ηρακλή Λάρισας και τον έστειλε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Έπειτα από τρεις διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες και παρά το διοικητικό μπάχαλο που επικρατεί ο ΠΟΤ Ηρακλής βρήκε το κουράγιο να επιστρέψει στις νίκες και, μάλιστα, με ανατροπή. Ο Ηρακλής Λάρισας ήταν αυτός που «καιγόταν» για αποτέλεσμα και παρότι στο 16' ο Χατζής τον έβαλε σε θέση οδηγού, η βαριά ήττα δεν αποφεύχθηκε.

Στο 27' ο Τομάς με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Άλεξιτς με πέναλτι ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ακολούθησαν δύο ακόμα γκολ από τους Γιουμπιτάνα (59'), Τομάς (79'), που άφησαν τους Θεσσαλούς για 9ο ματς χωρίς τρίποντο και στο -4 από τη ζώνη παραμονής.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4-1
Σκόρερ: 27' φάουλ, 79' σουτ Τομάς, 45'+4' πέν. Άλεξιτς, 59' σουτ Γιουμπιτάνα - 16' κεφ. Χατζής
Δοκάρι: 44' Γιουμπιτάνα

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Άλβαρεζ (69' Σενγκιέργκης), Σιούτας, Χρουσιέλ (25' λ.τρ. Σίλβα), Δοϊρανλής, Δόρης (46' Πανάγου), Κόκκορης (46' Πατράλης), Τομάς, Γιουμπιτάνα, Άλεξιτς, Κούστα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης (46' λ.τρ. Παπαγιάννης), Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος (80' Λαγωνίδης), Μπόσιο, Γκουγκούδης, Καμπέρης (23' λ.τρ. Μπαλαμώτης), Λίταινας, Κέρι (80' Ζαφειρίου), Λεσάι (60' Κάσας), Συρεγγέλας.

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Αναστασιάδης (Σερρών)

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2023 11:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep