Άλμα ΑΕΛ, δράμα Βέροιας

Ανώτερη στη Βέροια η ΑΕΛ, επικράτησε 3-1 και κράτησε τη Βασίλισσα του Βορρά σε τροχιά Γ' Εθνικής.

Άλμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης έκανε την Παρασκευή (19/05) η ΑΕΛ. Έπειτα από δύο αποτυχημένες εκτός έδρας προσπάθειες οι Βυσσινί επικράτησαν 3-1 στη Βέροια και κράτησαν την ομάδα της Ημαθίας σε τροχιά Γ' Εθνικής. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε μείωσαν σε 1-2, όμως πλήρωσαν τα σοβαρά λάθη στα μετόπισθεν και δεν έδωσαν αξία στην εκτός έδρας νίκη επί του Μακεδονικού.

Στο 11' από σέντρα του Μαυριά και κεφαλιά του Πεντρόζο έγινε το 0-1. Προς στιγμήν φάνηκε ότι σκόρερ ήταν ο Τσιριγώτης, όμως το γκολ ήταν του Αργεντινού. Ο Τσιριγώτης, πάντως, στο 34' με σουτ έδωσε σαφές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο νεοεισελθών Μπελεβώνης στο 47' εκμεταλλεύτηκε την τραγική αντίδραση του κέντρου άμυνας των Βυσσινί και μείωσε σε 1-2, ενώ είχε ευκαιρία για την ισοφάριση στο 70'. Ωστόσο, στο 78' ο Μανωλιούδης ανέτρεψε τον σκόρερ της ομάδας της Λάρισας και ο Πεντρόζο από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 1-3. Δοκάρι για την ΑΕΛ είχε ο Όγκμποε στο 82'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΛ 1-3
Σκόρερ: 47' σουτ Μπελεβώνης - 34' σουτ Τσιριγώτης, 11' κεφ., 79' πέν. Πεντρόζο
Δοκάρι: 82' Όγκμποε

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης (64' Μπαϊντού), Μπουκουβάλας, Περδίκης, Μασούρας, Κολλαράς, Μανωλιούδης (80' Κατσούκης), Μπλέτσας, Γιουκούδης, Ελευθεριάδης (59' Ιωάννου), Μπουόλι (46' Μπελεβώνης).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο (46' Κόλα), Πλέγας (89' Νικολιάς), Κ. Παπαγεωργίου (79' Μιλτιάδης), Αντράντα (72' Θωμαΐδης), Τσιριγώτης (79' Όγκμποε), Πεντρόζο, Μαυριάς.

Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας)
Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Last modified onΠαρασκευή, 19 Μάιος 2023 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep