Πόντο με Μανιά ο Διαγόρας

Όλα τα είχε το 2-2 στη Ρόδο μεταξύ των Κυανέρυθρων και του ΠΟΤ Ηρακλή. Στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού ο Διαγόρας.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε τη Δευτέρα (15/05) στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου μεταξύ του Διαγόρα και του ΠΟΤ Ηρακλή. Οι Κυανέρυθροι έμειναν για 8ο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη, όμως βάσει της εξέλιξης του αγώνα το 2-2 πρέπει να τους αφήνει ικανοποιημένους. Έπαιζαν, άλλωστε, με παίκτη λιγότερο από 41', αλλά πήραν τον πόντο που τους κράτησε στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ο Διαγόρας ζήτησε πέναλτι στο 38' για χέρι αμυνομένου σε σουτ του Αντεσίνα και 3 λεπτά μετά έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιανναράκη για φάουλ στον Άλεξιτς. Ο Γιουμπιτάνα εκτέλεσε το φάουλ και έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το ματς, οπότε στο 65' δέχτηκαν την ισοφάριση με πέναλτι του Μανιά.

Ο ΠΟΤ Ηρακλής πήρε εκ νέου το προβάδισμα με σουτ του Άλεξιτς στο 72'. Μετά το γκολ, μάλιστα, αποβλήθηκε ο Κωστούλας για άσεμνη χειρονομία προς τον πάγκο των γηπεδούχων και έτσι οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν. Οι Κυανέρυθροι πάλεψαν για την ισοφάριση, στο 87' κέρδισαν και 2ο πέναλτι για χέρι, αλλά ο Βελλίδης νίκησε τον Μανιά. Στην εξέλιξη της φάσης, όμως και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο έμπειρος επιθετικός βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και διαμόρφωσε το 2-2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2
Σκόρερ: 65' πέν., 87' κεφ. Μανιάς - 41' φάουλ Γιουμπιτάνα, 76' σουτ Άλεξιτς
Κόκκινη: 41' Γιανναράκης - 77' Κωστούλας
Χαμ. πέν.: 86' Μανιάς

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Αρίας, Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Παπαϊωάννου (57' Παραστατίδης), Τσιαντούλας (88' Καβαλιέρι), Μπούμπας (43' Γκρόζντανιτς), Αντεσίνα, Σταμένκοβιτς (57' Λούκιτς), Μανιάς.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Χρουσιέλ (31' λ.τρ. Κωστούλας), Σιούτας, Δοϊρανλής, Κόκκορης (62' Βιτλής), Δόρης (73' Πατράλης), Άλβαρεζ (62' Χειρίτραντας), Τομάς, Γιουμπιτάνα, Κούστα (46' Μιστκόφσκι), Άλεξιτς.

Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Μανούρας, Παύλος (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 15 Μάιος 2023 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep