Από ανατροπή σε ανατροπή

Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας έχανε στο πρώτο ημίχρονο από την Παναχαϊκή και επικράτησε 2-1 στο Βουζουνεράκειο.

Νέα ανατροπή για τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Οι Κρητικοί μετά την ήττα (3-2) με ανατροπή από τον Ολυμπιακό Β, κατέγραψαν μία ακόμα, αυτή τη φορά στο γήπεδό τους. Σε ένα πλήρως αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι, έχαναν στο πρώτο 45λεπτο από τους Αχαιούς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψαν τα δεδομένα και έφτασαν στο τρίποντο με 2-1.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 22' με σέντρα - σουτ του Παπαδάκη και οι Αχαιοί στην πρώτη επικίνδυνη στιγμή που δημιούργησαν, βρήκαν δίχτυα στο 37'. Σκόρερ ο Λαρέα με σέντρα - σουτ. Ο ΟΦΙ στην πρώτη τελική του δευτέρου ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσα με σουτ του Κατάλντι και το 2-1 διαμόρφωσε ο Βουό στο 70' με σουτ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-1
Σκόρερ: 47' σουτ Κατάλντι, 70' σουτ Βουό - 37' σουτ Λαρέα

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ζήσης (73' Χιμένεθ), Κάρδαρης (57' Ίννος), Κατάλντι, Ντέτλερ, Β. Παπαδάκης (57' Ίτσιος), Στάμου, Καλλιτσουνάκης (57' Καραμπέτσος), Μούλερ, Βουό.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Βογιατζής): Κολοβούρης, Λιοφάγος, Λαρέα, Ρουγκάλας, Μπουρλάκης, Τσακμάκης (66' Στασινόπουλος), Ζυγκερίδης (75' Παπαχρονόπουλος), Σίλβα, Χαντί, Τοπάλ, Κάρλος.

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Σπηλιώτης (Κορίνθου), Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 15 Μάιος 2023 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep