Πισωγύρισμα Προοδευτικής

Οι Βυσσινί πέταξαν στα σκουπίδια τη νίκη στην Πάτρα, αφού ηττήθηκαν 2-1 από τα Χανιά στο Κερατσίνι.

Νέα απώλεια εντός έδρας είχε η Προοδευτική και δείχνει ανίκανη να καλύψει τη διαφορά από το Αιγάλεω και να σώσει την κατηγορία. Οι Βυσσινί πέρασαν... τρένο από την Πάτρα την προηγούμενη αγωνιστική, όμως στο Κερατσίνι απέναντι στα Χανιά δεν πήραν ούτε την ισοπαλία. Ηττήθηκαν 2-1 και έμειναν στο -5 από το Σίτι και με παιχνίδι περισσότερο.

Οι Κρητικοί δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως διεύρυναν το αήττητο σερί τους στις 9 αγωνιστικές. Προηγήθηκαν με σουτ του Κόλα στο 34' και παρότι δέχτηκαν την ισοφάριση με τον Παυλίδη στο 54', είχαν την απάντηση. Ο Ρότσα με εκτέλεση φάουλ στο 69' διαμόρφωσε το 1-2 και κράτησε χαμηλά την Προοδευτική.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΧΑΝΙΑ 1-2
Σκόρερ: 54' σουτ Παυλίδης - 34' σουτ Κολα, 69' φάουλ Ρότσα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Πάβλας (62′ Νικόλης), Χατζηδίμπας, Πότσι, Καρρίκι (31′ λ.τ Αγγελόπουλος), Πίσσας, Παυλίδης, Καπνίδης (76’ Ευθυμίου), Νταβιώτης (76’ Αλιμπέ), Τσακίρης (62′ Μάντιτς).

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι, Σέχου, Γιαμπερέ, Ρότσα, Λεμονής, Μπουτσάκης (61’Καμαρά), Μπουρσέλης (68’ Τσέλιος), Μανουσάκης (68’ Ιατρούδης), Κόλα (85′ Σερβιλάκης), Μάναλης.

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)
Βοηθοί: Αραβίδης (Αθήνας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2023 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep