Καρέ Ηλιούπολης στη Ριζούπολη

Βαριά ήττα (4-2) με ανατροπή του Απόλλωνα Σμύρνης από τους Κυανέρυθρους.

Λευκή πετσέτα έχει πετάξει εδώ και αρκετό καιρό ο Απόλλων Σμύρνης σε ό,τι αφορά στη διεκδίκηση της παραμονής. Η Ελαφρά Ταξιαρχία, λοιπόν, όχι μόνο δεν κατάφερε να νικήσει την Κυριακή (07/05) την Ηλιούπολη στη Ριζούπολη, αλλά υπέστη βαριά ήττα (4-2) με ανατροπή. Έτσι, βλέπει ακόμα και τη 2η θέση του β' ομίλου να απομακρύνεται.

Ο Μουστακόπουλος στο 9' έβαλε τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ με εκτέλεση φάουλ και στο 15' ο Κουάδρα με σουτ έκανε το 2-0. Στο ξεκίνημα του ματς ο Καρίμ είχε δοκάρι. Η Ηλιουπολη, όμως με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να κάνει την ανατροπή και, μάλιστα, να υποχρεώσει τους Κυανόλευκους σε βαριά ήττα. Στο 17' ο Βάρκας με σουτ μείωσε σε 2-1 και στο 57' από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 2-2. Η παράβαση δόθηκε για ανατροπή του Κωστόπουλου από τον Κοροβέση. Στο 66' ο Άντο έκανε το 2-3 και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κρέτση στο 84' με σουτ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-4
Σκόρερ: 9′ φάουλ Μουστακόπουλος, 15′ σουτ Κουάδρα – 17′ σουτ, 57' πέν. Βάρκας, 66' σουτ Άντο, 84' σουτ Κρέτση
Δοκάρι: 3' Καρίμ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Σόρτσαν, Κοροβέσης, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Λούι, Μουστακόπουλος, Χαλίμι, Περέιρα, Κουάδρα, Καρίμ, Μωραΐτης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Πολίτης, Βάρκας, Τσαφταρίδης (46' Μπαξεβάνος), Ανδρέου, Βοσνακίδης, Γκοτσούλιας, Κρέτση (84' Ζιούλης), Τριανταφυλλάκος (46′ Κωστόπουλος), Βασιλείου (75' Γεωργιάδης), Μπαστακός, Άντο (66' Δημητριάδης).

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Οικονόμου (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2023 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep