Κράτησε στο μηδέν την ΑΣΑ

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχτηκαν ο Θεσπρωτός και η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η δεύτερη ομάδα μετά τον Απόλλωνα Λάρισας που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στην Ηγουμενίτσα έγινε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί έχουν ξεμείνει από στόχους και ο Θεσπρωτός που πιστεύει ότι μπορεί να καλύψει διαφορά 9 πόντων από τη ζώνη υποβιβασμού, πήρε τον πόντο (0-0). Η είδηση είναι ότι η ομάδα της Ηγουμενίτσας κράτησε για δεύτερο διαδοχικό ματς το μηδέν παθητικό.

Καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους το δοκάρι του Λύγκα στο 43', ενώ στο δεύτερο 45λεπτο και στο ξεκίνημά του η ΑΣΑ ζήτησε εν μέσω έντονων διαμαρτυριών πέναλτι για χέρι αμυνομένου. Στο 75' ο Σάνι δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ α τετ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-0
Δοκάρι: 43' Λύγκας

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Μπότσαρης, Γώγος, Βασιλάκης, Ρίζος, Τρομπούκης, Μαρτίνεζ, Λύγκας (59' λ.τρ. Κουέβας), Πανταζέλος (87' Δημήτρουλας), Ρούσης (87' Ευ. Παππάς), Οικονομίκος (75' Σάνι), Δρίτσας.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Κοζορώνης (46' Αλιατίδης), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπάλλας (89' Κορέλας), Μπούζας, Γιάκος (83' Μπάτροβιτς), Ελιβέλτο, Πολίτης (72' Βερνάρδος), Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 29 Απρίλιος 2023 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep