«Καθάρισαν» από ημίχρονο τα Χανιά

Στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού το Αιγάλεω έπειτα από την ήττα τους (2-1) στα Περιβόλια.

Τα Χανιά στην πρώτη εντός έδρας εμφάνιση με τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο τους νίκησαν 2-1 το Αιγάλεω στα Περιβόλια. Το Σίτι παρότι ήταν αυτό που «καιγόταν» για αποτέλεσμα, άργησε να... ξυπνήσει και πλέον βλέπει τη διαφορά του από την Προοδευτική να είναι στους 4 πόντους.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 20' με εκτέλεση φάουλ του Σερβιλάκη. Ο ίδιος, όμως στο 35' έκανε το 1-0 παρότι ο βοηθός σήκωσε τη σημαία. Το 2-0 ήρθε στο 38' με τον Κόλα, ο οποίος άλλαξε πορεία στη μπάλα σε σουτ του Σερβιλάκη. Η φιλοξενούμενη μείωσε στο 47' με σουτ του Ραμίρεζ από σέντρα του Μπούση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΧΑΝΙΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2-1
Σκόρερ: 35' φάουλ Σερβιλάκης, 39' σουτ Κόλα - 47' σουτ Ραμίρεζ
Δοκάρι: 20' Σερβιλάκης

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Σερβιλάκης (80' λ.τρ. Ρότσα), Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Κατσούρρι (37' λ.τρ. Ιμεραλιλάι), Ναζίμ (52' Μπουρσέλης), Μπουτσάκης (46' Λεμονής), Τσέλιος, Μανουσάκης, Μάναλης, Κόλα (80' Κοκκίνης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σκαφίδας, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι, Καμαρά (73' Τσίτσαρης), Πολυχρόνης, Κωστανάσιος (73' Ματέα), Ραμίρεζ (81' Βλαχομήτρος), Τσιλιγκίρης (46' Μπαστιάνος), Κολλάς (81' Σταματής).

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Κουφός (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 29 Απρίλιος 2023 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep