Κανείς δεν χαλάστηκε στην Ηλιούπολη

Με «λευκή» ισοπαλία συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο των Χανίων.

Σε απόσταση 15 και 14 βαθμών αντίστοιχα από τη ζώνη υποβιβασμού βρίσκονται Ηλιούπολη και Χανιά μετά το μεταξύ τους 0-0 στην έδρα των Κυανέρυθρων. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει τον στόχο της παραμονής, οι φιλοξενούμενοι έχουν στρέψει ήδη το βλέμμα στην επόμενη σεζόν, οπότε η ισοπαλία δεν χάλασε κανέναν από τους δύο.

Στον πάγκο της ομάδας των Χανίων έκανε ντεμπούτο ο Γιάννης Ταουσιάνης, όμως δεν μπόρεσε να το συνδυάσει με επικράτηση. Το ματς είχε λίγες καλές στιγμές. 

Στο 6' ο Βασιλείου έπειτα από κούρσα δεν βρήκε στόχο με σουτ και ένα λεπτό μετά ο Μάναλης απώλεσε ευκαιρία για τα Χανιά. Στο 18' ο Γιαμπερέ αστόχησε με κεφαλιά. Καλύτερος ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο. Οι Κυανόλευκοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Τσέλιο (46'), Μάναλη (48'). Ο Φρίμπονγκ για την Ηλιούπολη είχε δοκάρι στο 73' και στο 78' από γύρισμα του Μάναλη ο Κοκκίνης έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΧΑΝΙΑ 0-0
Δοκάρι: 73' Φρίμπονγκ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Πολίτης, Ανδρέου, Μουριέλ, Βάρκας, Bασιλείου (82' Άντο), Γκοτσούλιας, Δημητριάδης (87' Ζιούλης), Κωστόπουλος, Mπαξεβάνος, Μπαστακός (90'+2' Φελίπε), Φρίμπονγκ (90'+2' Κρέτση).

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρρι (87' Ιμεραλιλάι), Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Καμαρά (87' Μπουτσάκης), Λεμονής, Μπουρσέλης (83' Ιατρούδης), Τσέλιος (66' Κοκκίνης), Κόλα (66' Μανουσάκης), Μάναλης.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2023 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep