Η Παναχαϊκή έπιασε στον ύπνο το Σίτι

Η αποδεκατισμένη Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και έβαλε σε μπελάδες το... υπνωτισμένο Αιγάλεω.

Ο κατήφορος του Αιγάλεω καλά κρατεί. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έψαχνε την Παρασκευή (21/04) την πρώτη εντός έδρας νίκη μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και το ματς με την Παναχαϊκή των πολλών προβλημάτων της έδινε την ευκαιρία να διακόψει το αρνητικό αυτό σερί. Ωστόσο, το Σίτι όχι μόνο εμφανίστηκε απροετοίμαστο, αλλά πιάστηκε και στον... ύπνο, αφού οι Κοκκινόμαυροι πανηγύρισαν ένα απόλυτα δίκαιο τρίποντο (2-0) στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

Η ομάδα της Πάτρας είχε μόλις 6 αναπληρωματικούς στον πάγκο, αποτέλεσμα των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων και το Αιγάλεω περίμενε ότι χωρίς προσπάθεια θα έπαιρνε το τρίποντο. Δεν αφυπνίστηκε ούτε στο 22' όταν ο Μπουρλάκης είχε σουτ στο δοκάρι. Δημιούργησε μία καλή στιγμή στο 25' όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ραμίρεζ ο Σίλβα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του και δέχτηκε το γκολ στο 48' με δυνατό αριστερό σουτ του Λινάρδου.

Αντίδραση δεν υπήρξε ούτε μετά το 0-1 και στο 67' ο Μπουρλάκης με νέο σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Σικαλιά και έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα της Πάτρας.

Το Αιγάλεω γνώρισε την 4η διαδοχική του ήττα, συνεχίζοντας τον κατήφορο. Εάν, μάλιστα, η Προοδευτική νικήσει την ΑΕΚ Β, τότε η μεταξύ τους διαφορά θα μειωθεί στους 5 πόντους, με τους Βυσσινί να έχουν αυτή τη στιγμή δύο ματς λιγότερα. Δικαιολογημένα αποδοκιμάστηκε στο φινάλε ο προπονητής Θωμάς Γράφας. Στην 4η θέση με 36 βαθμούς βρίσκονται πλέον οι Κοκκινόμαυροι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-2
Σκόρερ: 48' σουτ Λινάρδος, 67' σουτ Μπουρλάκης
Δοκάρι: 22' Μπουρλάκης

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (63' Μπαστιάνος), Τσίτσαρης (73' Πολυχρόνης), Κωστανάσιος (73' Παλτόγλου), Ραμίρεζ, Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (52' Ματέα), Κολλάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Βογιατζής): Κολοβούρης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Κωνσταντακόπουλος, Λιοφάγος, Σίλβα, Παπαχρονόπουλος, Στεργίδης (73' λ.τρ. Χαντί), Λινάρδος (78' Κάρλος), Μπουρλάκης (87' Στασινόπουλος), Μυτίδης (87' Ζυγκερίδης).

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), Ψύλλος (Λέσβου)

Last modified onΠαρασκευή, 21 Απρίλιος 2023 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep