Ισοπαλία λαθών στην Αγυιά

Η Παναχαϊκή παραχώρησε 2-2 στην Ηλιούπολη στο ντεμπούτο του Γιάννη Βογιατζή.

Αρνητικό σερί 5 αγώνων συμπλήρωσε η Παναχαϊκή. Στο ντεμπούτο του Γιάννη Βογιατζή οι Αχαιοί υποδέχτηκαν στην Αγυιά την Ηλιούπολη και τα απίθανα λάθη στα μετόπισθεν είχαν ως αποτέλεσμα το 2-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23' με κεφαλιά του Μυτίδη από σέντρα του Τοπάλ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλείου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κολοβούρη έπειτα από ολιγωρία της άμυνας, αλλά το έκανε στο 29' εντελώς αφύλαχτος. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο 40' να κάνουν το 1-2 με τον σκόρερ, ενώ χαμένη ευκαιρία είχαν και οι Αχαιοί με τον Μπουρλάκη στο 44'.

Από λάθος του Περιστερίδη σε γύρισμα του Τριμμάτη ο Μπουρλάκης έκανε το 2-1, όμως όλα έδειχναν ότι οι Κυανέρυθροι θα έπαιρναν εν τέλει τον πόντο. Στο 88', λοιπόν, από σέντρα του Βοσνακίδη ο Χέμπερτ με κεφαλιά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα που έφερε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κατάταξη με 30 βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-2
Σκόρερ: 23' κεφ. Μυτίδης, 74' σουτ Μπουρλάκης - 29' σουτ Βασιλείου, 88' κεφ. Χέμπερτ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Βογιατζής): Κολοβούρης, Σίλβα (82' Παπαχρονόπουλος), Τσακμάκης, Τοπάλ (89' Στασινόπουλος), Ρουγκάλας, Κωνσταντακόπουλος, Κοντοχρήστος (70' Λιοφάγος), Λινάρδος (70' Τριμμάτης), Χαντί, Μπουρλάκης, Μυτίδης (89' Ζυγκερίδης).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Περιστερίδης, Μπαξεβάνος (87' Ανδρέου), Μουριέλ, Βοσνακίδης, Βάρκας, Τσαφταρίδης, Γκοτσούλιας, Άντο (72' Γεωργιάδης), Βασιλείου (60' Κωστόπουλος), Φρίμπονγκ, Χέμπερτ.

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Σπηλιώτης (Κορινθίας)

Last modified onΤρίτη, 18 Απρίλιος 2023 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep