Καρέ ΠΑΟΚ Β στο ΟΑΚΑ

Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε 4-1 τον Παναθηναϊκό Β στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της Super League 2 μετά από αποχή 40 ημερών.

Εντυπωσιακά άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στη Super League 2 μετά από αποχή 40 ημερών. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β με τον ΠΑΟΚ Β στο ΟΑΚΑ είχε, άλλωστε, 4 γκολ και ένα δοκάρι ως το 16', αλλά και μία αποβολή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη. Νικητής ο Δικέφαλος του Βορρά με 4-1 σε ένα ματς το οποίο, βέβαια, δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι Ασπρόμαυροι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και στο 2' ο Μπράντονιτς με σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ Β. Στο 7' από πάσα του σκόρερ ο Πανίδης με σουτ έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και πριν οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου προλάβουν να βγάλουν αντίδραση ήρθε και 3ο γκολ. Αυτή τη φορά ο Πανίδης ήταν δημιουργός και εκτελεστής ο Γκορντεζιάνι.

Ο Παναθηναϊκός Β που είχε δοκάρι με τον Μπιλάλ στο 5' μείωσε με κεφαλιά του Ταβάρες στο 16' από σέντρα του Τουρκοχωρίτη. Ωστόσο στο 26' ο Βουτσάς είδε δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Τασιούρα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Οι Θεσσαλονικείς με σωστή διαχείριση προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να «χτυπήσουν» στην κόντρα και τελικά το 1-4 διαμόρφωσε ο Χατζηστραβός στο 81'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β - ΠΑΟΚ Β 1-4
Σκόρερ: 16' κεφ. Ταβάρες - 2' σουτ Μπράντονιτς, 7' σουτ Πανίδης, 13' σουτ Γκορντεζιάνι, 81' σουτ Χατζηστραβός
Δοκάρι: 5' Μπιλάλ
Κόκκινη: 26' Βουτσάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Βουτσάς, Μαρτίνης, Εμπό (46' Σερπέζης), Φουρτάδο (62' Αθανασακόπουλος), Αντωνίου, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (18' Σαρδέλης, 55' λ.τρ. Κυριόπουλος), Μπιλάλ (62' Κρυπαράκος).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Σελιμάι (46' Μελετίδης), Τασιούρας (67' Γιαξής), Παναγιώτου, Κωττάς, Ουεντραόγκο, Νινούα (46' Τσοπούρογλου), Δαρέλας (73' Σπυρίδης), Μπράντονιτς, Πανίδης (65' Χατζηστραβός), Γκορντεζιάνι.

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Ισακοβίδης (Λακωνίας)

Last modified onΠαρασκευή, 10 Μάρτιος 2023 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep