Χωρίς γκολ στην Καρδίτσα

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχτηκαν Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλής Λάρισας.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (18/02) στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας η ΑΣΑ και ο Ηρακλής Λάρισας έμειναν στο 0-0. Η ΑΣΑ είχε δοκάρι στο 15' σε σέντρα σουτ του Μπούζα και στο 29' οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με σουτ του Γκαρσία στο δοκάρι.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να βρουν δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι στο 70' σκόραραν με κεφαλιά του Σκόνδρα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Τσέλιος έσωσε την εστία του σε πλασέ του Κέρι και στο 84' άστοχη κεφαλιά είχε ο Αθανασιάδης.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Πρίκας, Πολίτης, Μπούζας, Κοζορώνης, Ελιβέλτο, Γιάκος, Μπάτροβιτς. Έπαιξαν και οι: Γκαντής, Λαγός, Αθανασιάδης, Θεολόγης, Κορέλας, Ζάγγος, Γκίνης, Μπαλτάς, Ραπάι, Κόκκας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Καραμπέρης, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Γκαρσία, Χατζής, Κάσας, Λίταινας, Τασιούλης, Τσουμάνης. Πάγκος: Παπαγιάννης, Χριστίδης, Αλτάνης, Λεσάι, Κέρι, Μπόσιο, Μπαλαμώτης, Συρεγγέλας, Μπάμης, Παγωνίδης, Σούμπασης.

Last modified onΣάββατο, 18 Φεβρουάριος 2023 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep