Εξάρα στον Παναθηναϊκό Β

Η Athens Kallithea διέσυρε 6-1 τους Πράσινους σε φιλικό παιχνίδι.

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος η Athens Kallithea και ο Παναθηναϊκός Β έδωσαν φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (11/02) στο Ελ Πάσο. Οι γηπεδούχοι διέσυραν 6-1 το Τριφύλλι και έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Μουνιέ στο 26' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Σίμου και στο 32' από ενέργεια του Γάλλου και κόντρα του Βουτσά με τον Λουκίνα έγινε το 2-0. Ο τελευταίος στο 42' με κεφαλιά από σέντρα του Ουές έκανε το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός Β μείωσε στο 45' με σουτ του Σαρδέλη, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα τρεις ακόμα φορές. Στο 55' ο Σαντάνα με σουτ έκανε το 4-1, ο Κολτσίδας με κεφαλιά στο 62' το 5-1 και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο φινάλε ο Νίλι με πλασέ.

ATHENS KALLITHEA: Βοσνιάδης, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Κύργιας, Μουνιέ, Ναμπί, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Ουές, Μπάμπης, Καινούργιος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στρέζος, Τσιντώνης, Νίλι, Ματίγια, Μάλτσι, Λάσκαρης, Ρέντζας, Σαντάνα, Περέιρα, Βασιλούδης, Κολτσίδας, Βλάχος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β: Σουρδής, Σιδεράς (80’ Κωστόπουλος), Βουτσάς (80’ Ανδρικόπουλος), Προδρομίτης (60’ Αντωνίου), Τουρκοχωρίτης (46’ Κρυπαράκος), Εμπό (46’ Καραμπάς), Σερπέζης (60’ Αγκοστίνιο), Μαρτίνης (70’ Δημητριάδης), Αθανασακόπουλος (60’ Καρβούνης), Σαρδέλης (60’ Φουρτάδο, 75’ Λάμψιας), Ταβάρες (70’ Μαντσίνι).

Last modified onΣάββατο, 11 Φεβρουάριος 2023 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep