Νοκ άουτ στο Ελ Πάσο η Καλαμάτα

Η Athens Kallithea νίκησε την Καλαμάτα 2-1 και την άφησε 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή!

Τα όνειρα της Καλαμάτας για άνοδο έσβησε η Athens Kallithea το απόγευμα της Δευτέρας (16/01) στο Ελ Πάσο! Η αθηναϊκή ομάδα νίκησε δίκαια 2-1 και πλησίασε την πρωτοπόρο Κηφισιά. Η τελευταία θα φτάσει τους 30 πόντους με το τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό Β, ενώ οι Κυανόλευκοι τους 25, καθώς εκκρεμούν αποφάσεις για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και αυτό με την Επισκοπή.

Η Μαύρη Θύελλα έμεινε στους 17 βαθμούς και «πληρώνει» τις καλοκαιρινές επιλογές της διοίκησής της, τόσο στο θέμα του έμψυχου δυναμικού, όσο και στης τεχνικής ηγεσίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Είχαν δοκάρι με τον Μασιέλ και βρήκαν δίχτυα με κεφαλιές των Μπουλούλη (23'), Λουκίνα (43'). Ο Αρναρέλλης μείωσε στο 82' με πέναλτι που κέρδισε ο Μπακαγιόκο, αλλά τρία λεπτά μετά ο τελευταίος αποβλήθηκε και ψαλίδισε τις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων να φέρουν το ματς στα ίσα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ATHENS KALLITHEA - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-1

Σκόρερ: 23′ κεφ. Μπουλούλης, 43′ κεφ. Λουκίνας - 82' πέν. Αρναρέλλης
Δοκάρι: 19' Μασιέλ
Κόκκινη: 85' Μπακαγιόκο

ATHENS KALLITHEA (Γιώργος Σίμος): Στρέζος, Μπουλούλης, Νίλι, Σαντάνα (79' Λάσκαρης), Βασιλούδης (60' Ρέντζας), Λουκίνας (69' Ιωαννίδης), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (69' Περέιρα), Κολτσίδας, Βλάχος, Μασιέλ (60' Τσιντώνης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Ασίγκμπα (59' Μόζερ), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (70' Μαβινγκά), Ντα Σίλβα, Καραγκούνης, Τάτος, Βασιλόγιαννης (46′ Μαρκόφσκι), Ρόβας (59' Αρναρέλλης).

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Μαυρουδής (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιανουάριος 2023 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep