ΑΕΛ με σφυγμό

Με ανατροπή (3-1) οι Βυσσινί υποχρέωσαν τον Μακεδονικό στην πρώτη του εντός έδρας ήττα σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Η συγκομιδή ενός πόντου στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και οι διαρκείς φωνές για τη διαιτησία είχαν αποπροσανατολίσει την ΑΕΛ. Οι Βυσσινι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό, όμως έδειξαν ότι έχουν σφυγμό και επικράτησαν 3-1. Βρέθηκαν με τον τρόπο αυτό στο -3 από τον Πανσερραϊκό, αλλά με παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 8'. Από εκτέλεση φάουλ του Τσουκάνη ο Μπρατσιάνι με σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο. Στο 29' και ενώ η ΑΕΛ είχε «ανέβει» άρχισαν οι πρώτες φωνές. Από εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο Πλέγας βρήκε τη μπάλα και μετά την απόκρουση του Γουναρίδη οι Βυσσινί διαμαρτυρήθηκαν ότι αυτή πέρασε τη γραμμή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε νέο κόρνερ, ο Ηλιάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Υπήρξαν νέες φωνές ότι πέρασε τη γραμμή και έπειτα από οκτώ λεπτά διαβουλεύσεων το τέρμα μέτρησε και η ΑΕΛ έφερε το ματς στα ίσα. Στην επόμενη φάση ο Κούστα με σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη θεσσαλική ομάδα. Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να έχουν φτάσει στην ισοφάριση στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Σιμόνι είχε δοκάρι στο 44'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ φρόντισε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και στο 70' «κλείδωσε» τη νίκη με αυτογκόλ του Μπρατσιάνι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΕΛ 1-3
Σκόρερ: 8' σουτ Μπρατσιάνι - 31' κεφ. Ηλιάδης, 39' σουτ Κούστα, 70' αυτ. Μπρατσιάνι
Δοκάρι: 44' Σιμόνι

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Κοτταρίδης, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος (77' Σαραντίδης), Τσιλιγγίρης (77' Μουγκουλούσι), Ζαννάκης (66' Σάντσεθ), Σιμόνι.

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Πλέγας, Ηλιάδης, Αντράντα (57' Νίνο), Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Κούστα (57' Μιλτιάδης), Πεντρόζο (90' Τσουμάνης), Μαυριάς (81' Μαξιμένκο).

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2023 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep