Το «Σίτι» εκτροχίασε την Καλαμάτα

Στο -10 από την 1η θέση η Μαύρη Θύελλα που απώλεσε βαθμούς για 2ο διαδοχικό παιχνίδι.

Τη νίκη στο Αιγάλεω έψαχνε η Καλαμάτα για να καλύψει το χαμένο έδαφος της ήττας από την Ηλιούπολη. Ωστόσο, το «Σίτι» ήταν μαχητικό και την κράτησε στο 1-1 στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Έτσι, η Μαύρη Θύελλα έμεινε ουσιαστικά στο -10 από την 1η θέση και βλέπει τον στόχο της ανόδου να απομακρύνεται...

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πλασέ του Ρόβα στο 64'. Προηγήθηκε σέντρα του Άλβες, κεφαλιά του Ρόβα και απόκρουση του Σικαλιά, ο οποίος δεν μπόρεσε να σώσει την εστία του στην επαναφορά. Τελικά το 1-1 ήρθε στο 83' με πέναλτι του Τσιλιγκίρη και αφού προηγήθηκε ανατροπή του Σκεντεράι από τον Μαβινγκά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1
Σκόρερ: 83' πέν. Τσιλιγκίρης - 64' σουτ Ρόβας

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης (46' Σκεντεράι), Φουρλάνος, Παπανικόλας, Χοτζάλι, Πολυχρόνης (76' Πατρινός), Τσίτσαρης (85' Πιαστόπουλος), Βλαχομήτρος (21′ λ.τρ. Δημούτσος), Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος, Κολλάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντόπουλος, Λουπάνο, Παπατόλιος (85' Μαρκόφσκι), Καραγκούνης (55' Μπενίτεζ), Άλβες (85' Τριανταφυλλάκης), Βασιλόγιαννης, Τάτος (73' Μόζερ), Αρναρέλλης, Ρόβας.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Μαυρουδής (Ηρακλείου)

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2023 23:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep