Επιβεβαίωση ματαίωσης!

Ανακλήθηκαν τα δελτία της Επισκοπής, προς επιβεβαίωση του FL News. Δεν διεξάγεται το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Διορία ως τις 14.30 έδωσε η Ε.Ι.Π. στην Επισκοπή να πληρώσει την οφειλή της προς την ΕΠΟ, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Έτσι, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του FL News, το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ δεν διεξήχθη και η αθηναϊκή ομάδα παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Η εκδίκαση στην Ε.Ι.Π. έγινε το πρωί της Τετάρτης (04/01), εκδόθηκε η σχετική απόφαση και η Επισκοπή ζητούσε διορία ως τις 14.30 για να πληρώσει και να μην ανακληθούν τα δελτία 25 ποδοσφαιριστών! Παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε και θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά (3-0 ά.α.) και θα της επιβληθεί πρόστιμο (8.000 - 40.000 ευρώ).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της είναι πλέον ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα επιθυμούν, εκτός αν η ΠΑΕ «τρέξει» τις διαδικασίες και προλάβει να τα εκδώσει όλα. Υπενθυμίζεται ότι βάσει Κ.Α.Π., εάν έρθουν τρεις μηδενισμοί, τότε ακολουθεί αποβολή από το πρωτάθλημα. Το ποσό που οφείλεται φέρεται να είναι της τάξης των 60 χιλιάδων ευρώ.

Οι ενδεκάδες που είχαν δηλώσει οι δύο ομάδες:

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Γκούμας): Κουνάδης, Τασιούλης, Ντανκέ, Παπουτσογιαννόπουλος, Φιλιμέγκας, Πανουργιάς, Καλλέργης, Βενάρδος, Χατζηλάμπρος, Ζαφειράκης, Κονέ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Κεφαλάς, Σαμουρκασόβι, Σταθόπουλος, Κρίκλοου, Παπαδόπουλος, Λάμτσε, Πολίτης, Σκεντεράι, Κούτσιας, Βουκελάτος.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)
Βοηθοί: Κομισοπούλου (Χανίων), Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2023 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep