Απόσυρση λόγω διαιτησίας!

Ο Ολυμπιακός Β δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Athens Kallithea. Ποια ποινή προβλέπεται.

Το παιχνίδι Athens Kallithea - Ολυμπιακός Β δεν ολοκληρώθηκε ποτέ! Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν στα αποδυτήρια του Ελ Πάσο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (2-1) και δεν βγήκαν ξανά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με βαριά «καμπάνα». Με τον τρόπο αυτό εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία.

Όπως προβλέπει ο ΚΑΠ (άρθρο 23 παρ.3 ΙΙδ):

«Εάν μία ομάδα αποχωρήσει από έναν αγώνα μετά την έναρξή του, με αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από είκοσι (20.000) έως διακόσιες χιλιάδες (200.000) Ευρώ για τις ΠΑΕ και έως δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για τα σωματεία».

Η πειραϊκή ομάδα διαμαρτυρήθηκε στο 38' για το αυτογκόλ που σημείωσε ο Ευαγγέλου με το χέρι το οποίο δεν μέτρησε για χέρι του Βοΐλη. Ο Ολυμπιακός Β είχε πάρει προβάδισμα με τον Κωστή και στο 14' ο Κυνηγόπουλος ισοφάρισε. Και για το 1-1 υπάρχουν φωνές από πλευράς φιλοξενούμενων για οφσάιντ, κάτι που φάνηκε και από την τηλεοπτική επανάληψη. Ο Νίλι στο 31' με κεφαλιά έκανε το 2-1 και επτά λεπτά αργότερα ήρθε η φάση που οδήγησε τους Ερυθρόλευκους στην αποχώρηση...

ATHENS KALLITHEA - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 2-1 (ΔΙΑΚΟΠΗ)
Σκόρερ: 14′ κεφ. Κυνηγόπουλος, 31′ κεφ. Νίλι – 5′ σουτ Κωστή

ATHENS KALLITHEA (Γιώργος Σίμος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Τσιντώνης, Μπουλούλης, Νίλι, Ρέντζας, Βασιλούδης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Χατζηδίμπας, Μασιέλ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Λάιντνερ, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (36′ λ.τρ. Μπα), Νταμπό, Μαυρουδής, Μαρίνος, Βοΐλης, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος.

Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Γάκος (Φθιώτιδας), Ψύλος (Λέσβου)

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2022 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep