Γκρέμισε τη Βέροια o Απόλλων

Ο Απόλλων Λάρισας είχε την ουσία και επικράτησε 2-1 της Βασίλισσας του Βορρά εκτός έδρας.

Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Θεσσαλίας αν και ελλιπέστατη, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Βέροιας που είχε πολλές ευκαιρίες, όμως όχι και την ουσία. Η Βασίλισσα του Βορρά παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης δεν πήρε στην αποστολή τον Φλορεντίν Μπουόλι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Κυανέρυθροι κινδυνεύουν με μηδενισμό και αφαίρεση 3 βαθμών για τη χρησιμοποίηση του Αφρικανού απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Στο 16' ο Ζαχαράκης έκανε το 0-1 και η ισοφάριση ήρθε στο 56' με τον Ιωάννου. Ο τερματοφύλακας Μέλι έσωσε την εστία του ουκ ολίγες φορές και εν τέλει ο Ζαχαράκης στο 83' διαμόρφωσε το 1-2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-2
Σκόρερ: 56' σουτ Ιωάννου - 16', 83' σουτ Ζαχαράκης

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (60' Μπελεβώνης), Ορφανίδης (76' Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου (82' Περδίκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Μέλι, Γιαννίτσης, Λίταινας, Καλούσης (66' Κοτσιανούλης), Χαλάτσης, Ντ’ Αγκοστίνο, Ποτόσογλου (70' Μπεκιαρίδης), Ζαχαράκης, Γκαρσία, Σιατραβάνης, Σταματής (80' Κοντρέρας).

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Λιόντος (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 20 Νοέμβριος 2022 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep