Στις λεπτομέρειες τη νίκη η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί επέστρεψαν στις επιτυχίες, επικρατώντας 1-0 της Νίκης Βόλου στο Αλκαζάρ.

Στην κορυφή της βαθμολογίας του Α' ομίλου βρέθηκε, έστω προσωρινά, η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί έκαναν το 2Χ3 στο Αλκαζάρ, καθώς το Σάββατο (19/11) επικράτησαν 1-0 της Νίκης Βόλου. Έτσι, την άφησαν πέντε βαθμούς μακριά από την 1η θέση και με απολογισμό 0-1-2 σε τρία ματς.

Το ματς ήταν μοιρασμένο και οι φιλοξενούμενοι στο 2' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μιλούνοβιτς να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο, ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ στο σουτ του Σέρβου. Ο Μιλούνοβιτς είχε μία ακόμα άστοχη τελική προσπάθεια στο 19', με την ΑΕΛ να απαντά στο 21' με τον Πεντρόζο. Ο Αργεντινός στο 32' βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ΑΕΛ βρήκε τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 37'. Από σέντρα του Θωμαΐδη και πάσα του Πεντρόζο ο Όγκμποε με σουτ σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο Ντε Νίγκρις, καθώς πρόσφατα συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από την απώλεια του Μεξικανού. Στο 43' ο Μιράντα απώλεσε μία ακόμα ευκαιρία για την ομάδα της Μαγνησίας στο πρώτο 45λεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και στο δεύτερο 45λεπτο να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως η ΑΕΛ κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Β.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-0
Σκόρερ: 37' σουτ Όγκμποε

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης (79' Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου (75' Αντράντα), Θωμαΐδης, Πλέγας (84' Γαρουφαλιάς), Νικολιάς (84' Τσουμάνης), Πεντρόζο, Όγκμποε.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Δεληζήσης, Ανδρέου (57' Μορέιρα), Γρομητσάρης, Μέτσε (67' Τσουκαλάς), Κυριακίδης (67' Γαβριηλίδης), Μιράντα, Μιλούνοβιτς (57' Σιαφά), Ροχάνο.

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μανασής (Τρικάλων), Τσεχεσίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 19 Νοέμβριος 2022 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep