Ρέφαρε ο Απόλλων Πόντου

Οι Κοκκινόμαυροι υποχρέωσαν τον νεοφώτιστο Ηρακλή Λάρισας στη δεύτερη διαδοχική ήττα του στο πρωτάθλημα.

Την ήττα της πρεμιέρας από τον Διαγόρα κάλυψε ο Απόλλων Πόντου. Οι Κοκκινόμαυροι νίκησαν 1-0 στο AEL FC Arena τον Ηρακλή Λάρισας και τον υποχρέωσαν να μείνει καθηλωμένος χαμηλά στη βαθμολογία χωρίς πόντο. Από λάθος του Καμπέρη και γύρισμα του Άντο ο Μπελεβώνης με σουτ στο 17' βρήκε δίχτυα κόντρα στη ροή του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 55' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσιμίκα και η αποστολή τους έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Δημιούργησαν, πάντως, τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά ο Πίτκας ήταν σταθερός και κράτησε την εστία του απαραβίαστη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 0-1
Σκόρερ: 17' σουτ Μπελεβώνης
Κόκκινη: 55' Τσιμίκας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Καμπέρης (61' Τασιούλης), Γκαλίτσιος, Στ. Καψάλης, Γκουγκούδης, Μπάμης (46' λ.τρ. Αλτάνης), Χρηστίδης, Μπάτροβιτς (76' Δοδοντσάκης), Συρεγγέλας, Τσιμίκας, Λεσάι (90'+3' λ.τρ. Ευθυμιάδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μαλουμαντσοκό, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (59' Λαμπίρης), Νασέρ (67' Σαμπανίδης), Καλογέρης, Αραβίδης, Αμαραντίδης, Άντο, Μπελεβώνης, Ελλέ (72' Κωστίκα).

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Μανασής (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 13 Νοέμβριος 2022 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep