Διασυρμός για Απόλλωνα Λάρισας

Ο Παναθηναϊκός Β διέσυρε 5-2 τον Απόλλωνα Λάρισας στην πρεμιέρα της Super League 2.

Με καρέ απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον Α' όμιλο της Super League 2 ο Παναθηναϊκός Β. Οι Πράσινοι νίκησαν 5-2 στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής τη Δευτέρα (07/11), σε ένα ματς με πολλά αμυντικά λάθη, μία αποβολή και πολλές φάσεις για διεύρυνση της νίκης των τυπικά γηπεδούχων.

Ο Παναθηναϊκός Β ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και στο 21' ο Αλμπάνης με σουτ από ασίστ του Μαρτίνη άνοιξε το σκορ. Στο 26' από πάσα του Ταβάρες ο Αθανασακόπουλος νίκησε τον Μέλι με σουτ και αφού η μπάλα άλλαξε πορεία στον Γιαννίτση. Οι φιλοξενούμενοι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και μρ την είσοδο των Ζαχαράκη, Καλούση έδειξε καλύτερο πρόσωπο και μείωσε γρήγορα (47'). Από γύρισμα του Χατζή και κεφαλιά του Κλιγγόπουλου ο Ζαχαράκης με σουτ έκανε το 2-1.

Ένα αυτογκόλ του Αυλωνίτη σε σέντρα του Τερεζίου από αριστερά στο 66' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και δύο λεπτά μετά σημειώθηκε η αποβολή του Χατζή για διαμαρτυρία. Μετά την αποβολή οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν τρεξίματα, όμως δέχτηκαν τέταρτο γκολ στο 71' με τον Ηλιάδη. Η μείωση του σκορ σε 4-2 ήρθε στο 73' από κόρνερ του Σιατραβάνη και κεφαλιά του Καλούση. Στο 89' ο Σαρδέλης νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Μέλι, αλλά ένα λεπτό μετά ο Ανδρικόπουλος διαμόρφωσε το 5-2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 5-2
Σκόρερ: 21' σουτ Μαρτίνης, 26' σουτ Αθανασακόπουλος, 66' αυτ. Αυλωνίτης, 71' σουτ Ηλιάδης, 90' σουτ Ανδρικόπουλος - 47' σουτ Ζαχαράκης, 73' κεφ. Καλούσης
Κόκκινη: 68' Χατζής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (80' Ανδρικόπουλος), Μαρτίνης, Έμπο, Σιδεράς, Βουτσάς, Ηλιάδης (77' Σερπέζης), Κρυπαράκος (58' Σαρδέλης), Ταβάρες (77' Αντωνίου), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (46' Τερεζίου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Μέλι, Φουρκιώτης (46' Καλούσης), Αυλωνίτης (89' Ποτόσογλου), Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος, Χατζής, Λίταινας, Ντ' Αγκοστίνο (46' Ζαχαράκης), Σιατραβάνης, Γκαρσία (77' Ντουλγκέροφ), Σταματής (77' Μπαλογιάννης).

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΔευτέρα, 07 Νοέμβριος 2022 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep