Κληρώνει η 5η φάση

Την Τρίτη (11/10) θα γίνει η κλήρωση της 5ης φάσης του θεσμού.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει την Τρίτη (11/10, 11.00). Στην κληρωτίδα θα μπουν οι: ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Παναχαϊκή, Καλαμάτα, Πανσερραϊκός, Ιωνικός Ιωνίας, Πανελευσινιακός, Απόλλων Παραλιμνίου, Βέροια, Athens Kallithea, ΑΟΑΝ, Κηφισιά, Απόλλων Πόντου, Αλμυρός ή Πανθρακικός.

Τα παιχνίδια είναι μονά. Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα της Super League με φιλοξενούμενη ομάδα από χαμηλότερη κατηγορία, τότε το παιχνίδι θα διεξάγεται στην έδρα της δεύτερης.

Η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 11/10/2022 (11:00) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2022-23, στην οποία θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά φέτος οι ομάδες της Superleague 1 -πλην εκείνων που συμμετείχαν ή συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube και από το epo.gr».

Last modified onΔευτέρα, 10 Οκτώβριος 2022 18:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep