Από την άσπρη βούλα η Καλλιθέα

Ο Απόλλων Λάρισας ήταν ανταγωνιστικός και αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την αθηναϊκή ομάδα.

Πρόκριση από την άσπρη βούλα για την Athens Kallithea στο Κύπελλο Ελλάδος. Η αθηναϊκή ομάδα λίγο έλειψε να αποκλειστεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης από τον Απόλλωνα Λάρισας, όμως στις καθυστερήσεις έφερε το ματς στα ίσα (2-2) και εν τέλει πήρε το εισιτήριο για την 5η φάση με 6-5.

Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε στο 12' με τον Μουνιέ, αλλά οι Θεσσαλοί έκαναν την ανατροπή με τους Σταματή (26'), Σιατραβάνη (πέν. 56'). Τελικά το 2-2 διαμορφώθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κυνηγόπουλο.

Στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν οι Γκαρσία, Μπαλογιάννης, Σταματής, Φουρκίωτης και Σιατραβάνης για τον Απόλλωνα, αλλά δεν βρήκαν δίχτυα οι Γιαννίτσης, Κοντρέρας, Καλούσης. Από πλευράς φιλοξενούμενων σκόραραν οι Μάλτσι, Μασιέλ, Ρώσση, Χατζηδίμπας και Κολτσίδας. Αστόχησαν οι Λουκίνας, Ευαγγέλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Μελί, Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος (99′ λ.τρ. Ζαχαράκης), Φουρκιώτης, Αυλωνίτης (74′ Κοντρέρας), Χαλάτσης (90′ Ποτόσογλου), Σταματής, Σιατραβάνης, Ντουλγκέροφ (67′ Κοτσιανούλης), Γκαρσία, Ντ' Αγκοστίνο (90′ Μπαλογιάννης).

ATHENS KALLITHEA (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέτζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Ρέντζας (91′ Κολτσίδας), Τσιντώνης (39′ λ.τρ. Λάσκαρης), Μπουλούλης (75′ Μάλτσι), Κυνηγόπουλος, Νίλι (62′ Κωστανάσιος), Λουκίνας, Μουνιέ (62′ Μασιέλ).

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μπάλας, Μανασής (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 09 Οκτώβριος 2022 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep