Κηφισιά όπως... πέρυσι

Η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ανώτερη του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Επικράτησε 2-0 και θα βρει τον ΟΦ Ιεράπετρας στην 4η φάση του Κυπέλλου.

Τον... αέρα του Απόλλωνα Σμύρνης έχει πάρει η Κηφισιά. Όπως τον Νοέμβριο του 2021, οπότε απέκλεισε την Ελαφρά Ταξιαρχία από τη συνέχεια του θεσμού, έτσι και την Κυριακή (02/10) στο «Γ. Καμάρας» νίκησε 2-0 και πέρασε στην 4η φάση του θεσμού, εκεί όπου θα βρει στον δρόμο της τον ΟΦ Ιεράπετρας εκτός έδρας.

Στο 39' από σουτ του Ταλάλ η μπάλα κόντραρε στον Τσαμούρη και κατέληξε στα δίχτυα του Σόρτσαν, ενώ στο 64' ο Τετέι κλείδωσε τη νίκη για την Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φατιόν στο 85'. Οι φιλοξενούμενοι αφιέρωσαν την πρόκριση στον Ντίλαν Σέις, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής...

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Σόρτσαν, Τσαμούρης (76' Μωραΐτης), Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Κοροβέσης (54' Οντόνε), Λούι (54' Ερέρα, 84' Ράιτ), Φατιόν, Λούσινγκερ (54' Χαλίμι), Παπαγεωργίου, Εσπάνια, Σίγκνιεβιτς.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Νοικοκυράκης, Παπασάββας, Πέιος (56' Παυλάκης), Να'α, Ταλάλ (69' Πρίτσας), Τετέι, Κουιρουκίδης (87' Παναγιώτου).

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Βιντσεντζάτος, Καλλής (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 02 Οκτώβριος 2022 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep