Στα πέναλτι η Νίκη τον ΠΟΤ Ηρακλή

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι. Με ΑΟΑΝ στην 4η φάση η ομάδα της Μαγνησίας.

Ο ΠΟΤ Ηρακλής δεν κατάφερε να προκριθεί στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη (28/09) στο Καυτανζόγλειο η Νίκη Βόλου ήταν εκείνη που πανηγύρισε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4 και ενώ οι δύο ομάδες είχαν ολοκληρώσει 120 λεπτά χωρίς τέρματα.

Η ομάδα της Μαγνησίας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Βιτλή στον Κάσσο στο 19', ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο 103 με το δοκάρι του Πατράλη. Παρόλα αυτά ο ΠΟΤ Ηρακλής ολοκλήρωσε την παράταση με εννέα ποδοσφαιριστές. Στο 112' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Άγγελος Παπαστεριανός και στο 118' ο Γιουμπιτάνα γιατί εμπόδισε εκτέλεση πλαγίου.

Η διαδικασία των πέναλτι:
Τζιώρας (απόκρουση Βελλίδη)
Μελούνοβιτς 1-0
Τσουκαλάς 1-1 (επανάληψη)
Σίλβα 2-1
Κυριακίδης 2-2
Τομάς 3-2
Κάσσος 3-3 (επανάληψη)
Βιτλής (δοκάρι)
Μέτσε 3-4
Πατράλης 4-4
Μορέιρα 4-5
Χρουσιέλ (απόκρουση Μπάγιτς)

Στην επόμενη φάση η Νίκη Βόλου θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΑΟΑΝ.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Μανουσάκης (70′ Τότσκα, 115′ Κωστούλας), Πανάγου, Α. Παπαστεριανός, Xρουσιέλ, Βιτλής, Μελούνοβιτς, Πατράλης, Δόρης (96′ Σίλβα), Άλεξιτς (66′ Γιουμπιτάνα), Τομάς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κάσσος, Δημητρίου (70′ Αναστασίου), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (70′ Μέτσε), Γαβριηλίδης (98′ Μορέιρα), Τσουκαλάς, Ροχάνο (106′ Τζιώρας).

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Τζιώτζιος, Καραγιάννης (Θράκης)

Last modified onΤετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2022 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep