Ισόπαλοι Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Β

Στο Δημοτικό Σερρών οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Το πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας έδωσε την Κυριακή (28/08) ο ΠΑΟΚ Β. Οι Θεσσαλονικείς που μετρούσαν έως τώρα 3 νίκες, έμειναν στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Οι Ερυθρόλευκοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, με την ΠΑΕ να σχολιάζει ότι η ομάδα των Σερρών «πάτησε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή κάνοντας αισθητή την παρουσία του, ενώ και αμυντικά όλες οι γραμμές εμφάνιζαν σταθερότητα και συνέπεια. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κατέγραψαν αρκετά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας πως σιγά-σιγά τα πόδια “λύνονται” από τη σκληρή προετοιμασία και τις δυνατές προπονήσεις».

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 35' με τον Μούργο και το 1-1 ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κούτσιας διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννίκογλου (60' Κατσίκας), Πεταυράκης (60' Τσαγκαλίδης), Καρασαλίδης (60' Δημητρίου), Γιανναράκης, Δεληγιαννίδης (60' Ζέρης), Οικονόμου (60' Καραμπέρης), Νάτσος, Κανίς (60' Μασκανάκης), Μούργος (60' Λιούμης), Στίνα (60' Μασκανάκης), Σαΐντ (46' Ανάκογλου).

ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Κωττάς, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Δαρέλας, Γιαξής, Ρικάρντο, Φασίδης, Μπράντονιτς, Κούτσιας. Έπαιξαν και οι: Τσιόπτσης, Σελιμάι, Ρούμιαντσεβ, Χατζηστραβός, Ζίλο, Μανωλιούδης, Μελετίδης, Κουτεντάκης, Σπυρίδης, Πανίδης, Σμυρλής.

Last modified onΚυριακή, 28 Αύγουστος 2022 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep