Παρατείνεται η σεζόν!

ΑΕΚ Β και Ολυμπιακός Β πήραν αναβολή και για τους αγώνες της 27ης στροφής! Άγνωστο πότε θα οριστούν, αφού... ημερομηνίες δεν υπάρχουν.

Οι ομάδες Β της Super League 2 έχουν τα πλέον πολυάριθμα ρόστερ, όμως άσκησαν το δικαίωμά τους να ζητήσουν αναβολή αγώνων λόγω υποχρεώσεων ποδοσφαιριστών τους στις Εθνικές ομάδες. Έπειτα από τα ματς της 26ης στροφής, αναβλήθηκαν και αυτά της 27ης για τον Ολυμπιακό Β και την ΑΕΚ Β. Πότε θα διεξαχθούν αυτά; Άγνωστο. Το συμπέρασμα, λοιπον, είναι ότι η Super League 2 θα ζητήσει παράταση για το φινάλε της κανονικής περιόδου!

Οι Πειραιώτες και οι Κιτρινόμαυροι, με τα έως τώρα δεδομένα, χρωστούν δύο παιχνίδια, αλλά η μόνη κενή - στο καλαντάρι - ημερομηνία είναι η Μεγάλη Τετάρτη. Το πώς θα βγει το πρόγραμμα για να ολοκληρωθεί η σεζόν 1η Μαΐου, μόνο το αγωνιστικό τμήμα το γνωρίζει...

Συγκεκριμένα, δεν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Β και ΑΕΚ Β - Καλλιθέα που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Οι Ερυθρόλευκοι χρωστούν ακόμα το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και η ΑΕΚ αυτό με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Μην ξεχνάμε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας στο ενδεχόμενο απόρριψης της έφεσής της, τότε θα χρωστά και το παιχνίδι με την Καβάλα.

Εάν, λοιπόν, η Super League 2 δεν έχει σκοπό να βάλει τις ομάδες να παίξουν την... Κυριακή του Πάσχα, τότε ο μόνος δρόμος είναι να παραταθεί το φινάλε της κανονικής σεζόν μετά την 1η Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Α' ΟΜΙΛΟΣ
Τετάρτη 30 Μαρτίου
Βέροια - ΠΟΤ Ηρακλής (15.00 ERTSPORTS, Δημ. Στάδιο Βέροιας)
Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Βόλου (15.00, Αριδαίας)
Καβάλα – ΠΑΟΚ Β (15.00, «Ανθή Καραγιάννη»)
Θεσπρωτός – Τρίκαλα (15.00, Ηγουμενίτσας)
Πιερικός – Απόλλων Λάρισας (15.00, Α' ΔΑΚ Κατερίνης)
Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός (15.00, Μακεδονικού)
Ξάνθη - ΑΕΛ (15.30, Ξάνθη Arena)
Ρεπό: Νίκη Βόλου
Ο αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας - ΟΣΦΠ Β αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β στις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Ελπίδων.

Β' ΟΜΙΛΟΣ
Τετάρτη 30 Μαρτίου
Κηφισιά – Αιγάλεω (15.00, «Μ. Κρητικόπουλος»)
Ρόδος – Λεβαδειακός (15.00, Δημ. Ρόδου)
Καλαμάτα – ΟΦ Ιεράπετρας (14.00, Μεσσήνης)
Καραϊσκάκης Αρτας – Χανιά (14.00, Αγίων Αναργύρων)
Παναθηναϊκός Β – Ζάκυνθος 14.00, Δημ. Ασπροπύργου)
Επισκοπή – Ηρόδοτος (15.00, ΔΑΚ Γάλλου)
Εργοτέλης - Διαγόρας (18.00, Παγκρήτιο)
Ρεπό: Αστέρας Βλαχιώτη
• Ο αγώνας ΑΕΚ Β – Καλλιθέα αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ Β στις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Ελπίδων.

Last modified onΤρίτη, 29 Μάρτιος 2022 10:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep