Πήρε πόντο στη Λιβαδειά η Καλλιθέα

Η αθηναϊκή ομάδα απέσπασε 1-1 στην έδρα των Βοιωτών. Βγαίνει νικητής από τη δικαστική μάχη με την Καλαμάτα ο Λεβαδειακός.

Τη δυνατότητα να ανοίξει την ψαλίδα από τους διώκτες του έχασε την Τετάρτη (23/03) ο Λεβαδειακός. Οι Πράσινοι σε εξ αναβολής ματς της 21ης στροφής παραχώρησαν 1-1 στην Καλλιθέα και έτσι βρέθηκαν στο +3 από την Καλαμάτα και στο +4 από την αθηναϊκή ομάδα. Στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας μεταξύ του πρωτοπόρου και των Κυανόλευκων, ο Λεβαδειακός θα υπερτερεί μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο.

Τα δεδομένα, πάντως, είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιηθούν, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Λιβαδειάς θα κερδίσει την έφεση για τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας, θα πάρει το ματς στα χαρτιά και παράλληλα θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τη Μαύρη Θύελλα. Απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί από την ΕΠΟ, όμως από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Λεβαδειακός θα βγει νικητής από τη συγκεκριμένη δικαστική μάχη. Εάν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί, τότε οι Πράσινοι θα πάνε στους 50 πόντους και η μεσσηνιακή ομάδα θα πάει στους 41...

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-1 (23η αγωνιστική)
Σκόρερ: 7' σουτ Νίλι - 9' σουτ Ευαγγέλου
Δοκάρι: 78' Κυνηγόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος, Τσάπρας (85' Μπαρμπόσα), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (62' Λινάρδος), Χάμοντ, Μυτίδης (73' Δουμτσιος), Μουτίνιο (73' Βράκας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Κύργιας, Τσιντώνης (77' λ.τρ. Κονέ), Μπουλούλης, Βασιλούδης, Σαντάνα, Μασιέλ, Μανθάτης, Μουνιέ (84' Ιωάννου), Κυνηγόπουλος.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάρτιος 2022 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep