«Μπλόκο» στη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος έβαλε φρένο στο σερί της Κηφισιάς, 1-1 στο νησί του Ιονίου, αλλά ο πόντος δεν φτάνει για την αντεπίθεση παραμονής.

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στη Ζάκυνθο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Super League.

Για την ομάδα του Ιονίου αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ισοπαλία (μετρά και 4 νίκες - 15 ήττες), ενώ εκείνη των βορείων προαστίων που προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές νίκες έχει πια απολογισμό 12 τρίποντα, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες, χάνοντας την ευκαιρία να αναρριχηθεί.

Η Ζάκυνθος, που προερχόταν από τις τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες, άνοιξε το σκορ στο 38'. Ο Καράμι έκανε σέντρα από δεξιά και ο Τσιμέλι με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου (1-0). Η Κηφισιά έφτασε στο 1-1 στο 56'. Ο Βαζ εκτέλεσε φάουλ στο πρώτο δοκάρι, ο Παπασάββας με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μέντεζ.

Τα πράγματα για τους γηπεδούχους, πάντως, μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί και χειρότερα, καθώς στο 88' αποβλήθηκε ο Μέντες για φάουλ στον Γιαννιτσάνη και στην εστία βρέθηκε ο Καλλιβωκάς, γιατί δεν μπορούσε να γίνει άλλη αλλαγή. Εννοείται ότι η ισοπαλία δεν βόλεψε καθόλου τη Ζάκυνθο στην προσπάθεια που κάνει για να προλάβει το τρένο της σωτηρίας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1-1
Σκόρερ: 38' κεφ. Τσιμέλι - 56' κεφ. Παπασάββας
Κόκκινη: 88' Μέντες

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Μέντες, Οντόνε, Καράμι, Καλλιβωκάς, Σοάρες, Σούρμπης (86' Ντάσης), Κιτόκο (67' Κοναγκάγια), Ελ Γκανάσι, Νικολακόπουλος (77' Λάμπογλου), Εντουάρντο (46' Μπαζάν), Τσιμέλι.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (64' Σμπώκος), Καλλέργης (86' Πρίτσας), Μκρτσίαν, Γκότοβος, Παπασάβας (82' Γιαννιτσάνης), Οικονομίδης, Παλασέφσκι (46' Ντοριβάλ), Παυλάκης (82' Σωτηράκος), Βαζ, Κουιρουκίδης.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Μάνος, Παραφέστας (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 13 Μάρτιος 2022 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep