Έκανε το 3Χ3 η ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ Β και για μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 9 βαθμούς.

Το 12ο επίσημο παιχνίδι σε διάστημα 40 ημερών έδωσε την Πέμπτη (10/03) η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο αγωνιστικός χώρος στο Δημοτικό Στάδιο καθαρίστηκε από το χιόνι και οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ Β, μειώνοντας την απόσταση από την 1η θέση στους 9 βαθμούς. Το γκολ σημείωσε στο 21' ο Μπάλλας με κεφαλιά.

Παρά τα διαδοχικά παιχνίδια, πάντως, η θεσσαλική ομάδα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν πανηγύρισε τρία διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα. Την 3η διαδοχική εκτός έδρας ήττα γνώρισε η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μπραμπίγια (είχε δοκάρι στο 53') ο Κοτσώνης έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Γκίνη σκόραρε με δεύτερη, αλλά ο διαιτητής έδειξε επιθετικό φάουλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟΚ Β 1-0
Σκόρερ: 21' κεφ. Μπάλλας
Δοκάρι: 53' Μπραμπίγια

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Γκόλιας, Μπάλλας (74' Καρρίκι), Πλέγας (65' Κουτσιανικούλης), Γκίνη, Δημούτσος (83' Καρανίκας), Μπενγκόα (83' Πολίτης), Μπραμπίγια (65' Βιδάλ).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Καλουτσικίδης (72' Τσοπούρογλου), Παναγιώτου, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Σαλαμούρας, Ουεντραόγκο, Τσαούσης (85' Σμυρλής), Γαϊτανίδης (32' λ.τρ. Χατζηστραβός), Τζίμας (72' Γκορντεζιάνι), Κούτσιας (72' Πανίδης).

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Θανασιάς (Ηπείρου)

Last modified onΠέμπτη, 10 Μάρτιος 2022 16:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep