Φρένο στην Ξάνθη

Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αριστείδη Βάτσιο Θεσπρωτός και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στην Ηγουμενίτσα.

Στο -9 από την πρωτοπόρο Βέροια βρέθηκε η Ξάνθη. Στην αυλαία της 20ής αγωνιστικής ο ΑΟΞ δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Θεσπρωτού. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αλλά αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος.

Στο 26' ο Γκανσιέρ ανέτρεψε τον Γκάβριτς, από την τηλεοπτική επανάληψη φάνηκε ότι ο αμυντικός των γηπεδούχων κατάλαβε το λάθος του, όμως ο ρέφερι από τη Δυτική Αττική παρότι ήταν κοντά στη φάση, έδειξε κίτρινη για «θέατρο» στον ποδοσφαιριστή της ακριτικής ομάδας...

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά υπό το φως των προβολέων στο γήπεδό της, κατάφερε να κρατήσει την Ξάνθη στο 0-0. Η φιλοξενούμενη είχε πολλές απουσίες σε άμυνα και επίθεση, αλλά οι μόλις δύο αλλαγές του Ζόραν Βούλιτς (η μία αναγκαστική) έδειξαν ότι ο Κροάτης δεν πίστευε ότι μπορούσε να πάρει λύσεις από τον πάγκο και, μοιραία, δεν τη βοήθησε καθόλου, ώστε να μειώσει τη διαφορά από την 1η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ 0-0

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης (90' Γώγος), Στεργίου (46' Λύγκας), Γκανσιέρ, Ντ’ Αλέσιο, Ζιώγας, Γεωργούσης (68' Δημήτρουλας), Ρομέρο (46' Κωνσταντίνου), Μπονίγια (68' Σαραντίδης), Ραμίρεζ, Βαλιέντε.

ΞΑΝΘΗ (Ζόραν Βούλιτς): Ίτσο, Πολίμος, Ουνγιαλίδης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Δόρης, Γάβριτς, Θυμιάνης (39' λ.τρ. Γκινσάρι), Γκόμεζ, Τσέλιος (83' Μονρόουζ), Αλί Μπαμπά.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

Last modified onΚυριακή, 20 Φεβρουάριος 2022 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep